Götene Vatten & Värme

Anläggare/Rörläggare

Götene kommun

Vi söker två Anläggare/Rörläggare till Götene Vatten & Värme!

 

Götene Vatten & Värme AB är ett litet bolag med stora uppdrag och möjligheter

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtsresa? Vi levererar tjänster inom VA och fjärrvärme. Med en kundnöjdhet på ca 80% rankas vi som branschens nionde bästa.

Söker du en tjänst där du får arbeta kreativt och varierat varje dag? Nu behöver vi utöka vår verksamhet och söker därför två rörläggare.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår.

 

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av anläggning av VA-ledningar i Götene kommun. Du tillsammans med övriga i arbetslaget kommer till stor del att planera och strukturera upp ert eget arbetssätt. Som anläggare arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och möjligheter att påverka arbetet är goda.
I tjänsten som anläggare/rörläggare arbetar du resultatinriktat, varierande och kreativt för att leverera samhällsviktiga tjänster inom VA och fjärrvärme. Eftersom dagarna många gånger ser olika ut och du arbetar varierat och händelsestyrt kommer du dagligen att utmanas, stimuleras och utvecklas i din tjänst.

 

Vem är du?

Som person ser vi att du är praktiskt lagd, du tar eget initiativ och är mål- och kvalitetsmedveten. I arbetet förekommer mycket kontakt med våra kunder och därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad av teknik och problemlösning. Du tar hand om dina redskap och arbetar på ett säkert sätt för att inte riskera kontaminering av dricksvattnet. Det är viktigt att du bidrar för att skapa ett gott arbetsklimat. Vi kommer att lägga stor vikt vid hur du är som person och hur du fungerar i grupp med andra människor. Du trivs med att samverka och arbeta i grupp, med äger också förmågan att arbeta självständigt.

Du har utbildning och arbetserfarenhet av rörläggning, meriterande om du har flerårig vana av att arbeta med både tryck- och självfallsledningar. Du förstår, talar och läser svenska utan svårigheter. Eftersom vi arbetar i hela Götene kommun är B-körkort ett krav.

 

Du erbjuds

En spännande och omväxlande tjänst där du kommer att få utvecklas tillsammans med ett av branschens bästa företag. Hos oss blir du en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade arbetskamrater.

Är du intresserad av tjänsten så ansök snarast, urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och bli en miljöhjälte!

 

Katarina Carlsten

VA-chef

katarina.carlsten@gotenevatten.se

0511-38 69 21

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan du komplettera vid senare tillfälle.