Götene Vatten & Värme

Kundansvarig

Götene kommun

Kundansvarig Götene Vatten & Värme

 

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtresa? Götene Vatten & Värme levererar tjänster inom vatten, avlopp och fjärrvärme till kunder i Götene kommun. Med en kundnöjdhet på drygt 80 % rankas vi som branschens fjortonde bästa.

Götene Vatten & Värme är ett litet företag med stora uppdrag och nu behöver vi förstärka organisationen med en kundansvarig som hjälper oss att utvecklas med kunden i fokus

 

Om tjänsten

I rollen som kundansvarig kommer du få en central roll i vår verksamhet och vara spindeln i nätet i alla frågor som rör våra kunder. Du förklarar hur prismodeller och taxor skall tolkas såväl som svarar på frågor om hur våra produkter och tjänster fungerar. Du skriver avtal med både fjärrvärme och VA-kunder och ansvarar för att våra kommunikationskanaler såsom hemsida och sociala medier löpande uppdateras.

 

Om dig

Vi söker dig som trivs in en bred och omväxlande roll med stort eget ansvar och som tycker om att arbeta med service gentemot våra kunder. Du har förmågan att omvandla en teknisk beskrivning till begriplig text och är en duktig kommunikatör.

Vi söker dig som har relevant högskolexamen eller annan meriterande erfarenhet. Ett krav är att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Som person behöver du vara social, engagerad och tydlig.

 

Välkommen med din ansökan. 

 

För frågor kontakta

Katarina Carlsten VA – Chef 0511-38 69 21

Lisa Oltegen Värmechef 0511 – 38 64 83

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan du komplettera vid senare tillfälle.