Götene Vatten & Värme

HR-rådgivare

Vi söker en utvecklingsorienterad HR-rådgivare!

Götene Vatten & Värme AB är det lilla bolaget med de stora uppdragen och möjligheterna!

 


 

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtresa? Vi levererar tjänster inom VA och fjärrvärme och med en kundnöjdhet på ca 80% rankas vi som branschens nionde bästa.

Hos oss kommer du ingå i den administrativa avdelningen som ger bolagsövergripande stöd till vår verksamhet. Här finns funktioner så som ekonomi, HR, kundsupport och administration. Som bolagets enda HR representant kommer du att arbeta med mångskiftande arbetsuppgifter och ges stora möjligheter till personlig utveckling. Tycker du detta låter intressant? Då är du rätt person att söka tjänsten som HR-rådgivare hos oss på Götene Vatten & Värme.

 

Om tjänsten

Som HR-rådgivare på Götene Vatten & Värme är du en generalist på personalfrågor och kommer att ge stöd åt bolagets chefer, arbetsledare och medarbetare samt driva, samordna, underhålla och utveckla HR-processer. Du kommer arbeta med alla typer av personalärenden från rekrytering och anställningsavtal till systematiskt arbetsmiljöarbete och fackliga förhandlingar. I tjänsten ingår också att hantera bolagets styrelsearbete med tillhörande administration samt ansvara och driva bolagets diariehantering.

Du kommer exempelvis att arbeta med:

  • Rekrytering/onboading: Allt från stöd till cheferna med arbetsanalys, annons, intervjuer och anställningsavtal till onboarding av nya kollegor, såväl administrativt som med planering och koordinering.
  • Ledningsgrupp HR: Driva och stötta i samtliga processer i HR:s årshjul såsom lönerevision, arbetsmiljö och löpande avstämningar samt utarbeta strategier till exempel inom kompetensförsörjning.
  • Chefsstöd: stötta chefer och arbetsledare med allehanda personalfrågor samt hantera fackliga förhandlingar.
  • Personaladmin: administration kopplat till b.la löner, statistik samt uppdatering och utveckling av bolagets chefs- och personalhandbok och policyers.
  • Utveckling: Förbättra och utveckla befintliga HR-rutiner och processer.
  • Styrelsearbete: Stödja bolagets VD och styrelsens Ordförande med kallelse, möteshantering, protokoll och expediering.
  • Diariehantering: Samordna bolagets diariehantering och ansvara för införandet av en processinriktad dokumenthanteringsplan.
  • GDPR: Driva och underhålla vårt arbete kring GDPR frågor.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap inom personalrelaterade frågor och gärna några års erfarenhet från kommunal verksamhet/styrelsearbete. Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Som person är du modig och tar dig an problem med nyfikenhet och beslutsamhet och skapar förtroende hos de människor du möter och samarbetar med. Du har en förmåga att utveckla och driva förändringar samtidigt som du hanterar flertalet frågor på ett strukturerat sätt.

Götene Vatten & Värme AB är ett litet företag med stora uppdrag. Vi hjälper och stöttar varandra både inom avdelningen och bolagsövergripande. Detta innebär att du behöver vara prestigelös och ha ett intresse av att arbeta i en verksamhet med varierande och breda arbetsuppgifter där du både förväntas bidra med din kompetens och ges möjlighet att utvecklas tillsammans med andra.

God datorvana, goda kunskaper i svenska och grundläggande i engelska är en förutsättning för tjänsten samt B-körkort.

 

Du erbjuds

En spännande och omväxlande tjänst där du kommer att få utvecklas tillsammans med ett av branschens bästa företag. Hos oss blir du en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade arbetskamrater. Du har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha balans mellan arbete och fritid. Anställningen är ett föräldravikariat på heltid med start omgående och pågår t.o.m. mars 2024.

Är du intresserad av tjänsten så ansök snarast, urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2022-11-02.

 

Vid frågor kan du kontakta:

Linnea Samuelsson , HR-rådgivare

linnea.samuelsson@gotenevatten.se

0511 – 38 64 86

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.