Götene Vatten & Värme AB

Drifttekniker

Reningsverket

Förstärkning till Reningsverket

Götene Vatten & Värme AB är ett litet bolag med stora uppdrag och möjligheter.

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtresa? Vi levererar tjänster inom VA, Fjärrvärme och Renhållning. Med en kundnöjdhet på drygt 80 % rankas vi som branschens fjortonde bästa. Götene Vatten & Värme är ett litet företag med stora uppdrag.

Vill du vara med och skapa säkra vatten och avloppslösningar för alla som besöker, lever och verkar i Götene kommun? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

I rollen som drifttekniker varvas rutinmässiga arbetsuppgifter med felsökning och problemlösning vilket gör att ingen dag blir den andra lik. Tjänsten består i stora drag av att sköta driften enligt fastställda instruktioner samt utföra underhåll och arbete med förbättringar och optimering av våra processer på våra vatten- och avloppsreningsverk.

Du kommer att vara en del av en engagerad och serviceinriktad grupp som idag består av nio medarbetare där kommunikation, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ genomsyrar gruppen.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad drifttekniker eller har yrkeserfarenhet av drifttekniskt arbete från VA-branschen eller från processindustrin. Det är även meriterande med erfarenhet av styrsystem och processövervakning. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och det är enkelt för dig att samarbeta. Samtidigt känner du dig bekväm med att ta egna beslut under självständigt arbete och är lösningsorienterad.

För att trivas i tjänsten bör du ha intresse för ny teknik och ha lätt att ta till dig information från både kollegor och externa parter. Du lär dig nya system snabbt och är intresserad av att dela med dig av ny kunskap till dina kollegor. Att följa rutiner och säkerhetsföreskrifter är för dig ett naturligt sätt att säkerställa kvalitén på ditt arbete och genom att planera arbetet uppnår du satta mål.

Körkort B är ett krav för tjänsten. Våra bilar har manuell växellåda, så körkort för enbart automat fungerar inte.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där beredskap kan ingå.

Hur är det att jobba hos oss?

 

En drifttekniker på VA-avdelningen berättar här om sin tjänst och det han tycker är särskilt roligt med sin roll är att ingen dag är den andra lik och här får man möjligheten att hamna i ett gött gäng!

”Jag arbetar som drifttekniker på bolagets olika avloppsreningsanläggningar med drift och underhåll. Ingen dag är den andra lik.


Arbetet handlar om att hela tiden optimera processen och se till att gräns- och utsläppsvärden efterföljs, vilket görs genom att man i gruppen bollar fram olika förslag på lösningar med sina kamrater. Detta arbetssätt har visat sig genom åren resultera i mycket smarta lösningar.  


Vi är en grupp som jobbar väldigt prestigelöst och hjälper varandra – Alla kan inte allt och då får man be om hjälp.

Är du nyfiken? Har du frågor? Ring!

Marcus Petersson

Drift-chef
Marcus.petersson@gotenevatten.se
0511-38 63 07

Henrik Brodén

Driftledare
Henrik.broden@gotenevatten.se

0511-38 68 40

Välkommen med din ansökan och bli en miljöhjälte!
Ansökan skickar du till ansokan@gotenevatten.se,

Sista ansökandatum är den 31 december 2021.

I den här processen kommer vi arbeta med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan du komplettera vid senare tillfälle.