Transportledare

Om jobbet

Götene Kyltransporter är ett av Sveriges största privatägda åkerier. Åkeriet grundades 1976 och har sedan starten i princip enbart transporterat tempererat gods.  Vi bedriver verksamheter i Götene, Falköping, Jönköping, Halmstad, Uddevalla och Örebro. Vid vår huvudanläggning i Götene finns omlastningshall samt kyl- och fryslager på över 38000 pallplatser. Vi har lagerlokaler i Götene samt Lidköping, och i Götene har vi egen verkstad samt miljömärkt tvätthall där vi sköter större delen av fordonsvården. Våra bilar trafikerar i huvudsak Mälardalen och större delen av södra Sverige.

Vi utökar vår organisation och söker transportledare till vårt kontor i Götene.


Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Att planera inkomna godsvolymer på olika bilar på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt med våra kunder i fokus.
  • Ha en bra och naturlig kontakt med våra chaufförer så dem får de bästa förutsättningarna till att lyckas med sitt arbete.
  • Kundkontakt, planera personal på extra körningar och vid sjukdom samt attest av arbetstider.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transportplanering inom livsmedelsbranschen. Du är noggrann, envis och lojal samt har lätt för att lära dig nya saker. Du är en problemlösare som trivs i en ledande roll och du har förmågan att hålla många bollar i luften.

Det är meriterande med erfarenhet av T5 Barkfors och Transpa. Goda datakunskaper är ett krav.

Rekryteringsprocessen kommer ske löpande, därför vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 oktober 2020.

Anställningen gäller med tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar personlig lön, kollektivavtal.

 

Kontaktperson:

Daniel Claesson                          0511-266 02    daniel.claeson@gkt.nu

Visst låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig.

Click or drag a file to this area to upload.