Transportledare

Götene

Götene Kyltransporter söker transportledare!

Götene Kyltransporter fortsätter växa och vi behöver nu fler medarbetare till vårt åkeri som är i ständig utveckling inom transporter, fordon, lager och miljöarbete. Värdesätter och brinner du för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet på en arbetsplats med härlig sammanhållning.

Låter det som något för dig?


 

Om tjänsten
Vi söker nu efter en transportledare till vårt team i Götene. Som transportledare hos oss så gillar man att ha många bollar i luften och brinner för att hitta bästa lösningen för våra kunder och vår personal. Man måste vara väldigt flexibel och lösningsorienterad, ingen dag är den andra lik, och nya utmaningar uppstår hela tiden.

Som transportledare kommer du planera den dagliga driften av våra lastbilar vilket innebär transportbokningar, last och ruttplanering, personalplanering, kontakt med kunder och leverantörer. Attest av våra chaufförers arbetstider ingår också i rollen.

Vi jobbar i Barkfors T5 som order- och planeringssystem. Till personalplanering och tidredovisning använder vi TransPa. Du kommer att ingå i ett team bestående av fyra transportledare och en trafikchef. Arbetsort är kontoret i Götene och arbetstider är heltid under dagtid. Lön enligt överenskommelse.

 

Om dig
Vi ser gärna att du har intresse för att skapa goda relationer och skapar förtroende hos andra. Du ska vara orädd i kontakt med nya människor och som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare. Du bör tycka om att ta stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid samt med god kvalité. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du ska ha tidigare erfarenhet av transportledning eller liknande verksamhet. Du ska också ha ett stort intresse för förbättringsarbete och hela tiden söka efter bättre och mer effektiva arbetssätt. Som transportledare hos oss behöver du också vara modig och kan ta egna beslut samt vara prestigelös.

 

Om oss
Götene Kyltransporter AB och dess dotterbolag Götene Kyllager AB erbjuder transport- och lagerlösningar för kylda, frysta och torra varor av högsta kvalite. Vi är det lilla familjära bolaget som har tillräckliga resurser för att klara av både små och stora kunder. Vi är ca 300 anställda och har ca 110 lastbilar och totalt 34 000 m2 lagerlokaler. Vi ligger i framkant i branschen med vårt miljöarbete och kallas ofta för ”Sveriges mest omkörda åkeri” då vi aldrig kör mer än 80 km med våra fordon. Vi har också flertalet lastbilar som går på biogas, och på större delen av våra lokaler har vi installerat solpaneler.

Visst låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fylla i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig.