Lastbilschaufför

Sommarjobb

Sommarjobba hos oss på Götene kyltransporter!

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler duktiga chaufförer som värdesätter och brinner för både frihet och ansvar. Just nu söker vi lastbilschaufförer till sommaren som utgår från Götene. Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?


Om tjänsten

Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer eller långtrailer. Körningarna finns över hela södra och mellersta Sverige från Borlänge och söderut. Du utgår från Götene. Som sommarjobbare hos oss går du på schemalöst poolschema, men har även möjlighet att få fasta dagar samt schemarader. Arbetstiderna varierar och omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider.

Om dig

Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, YKB samt truckkort med minst A2 och B2. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift.  Har du tidigare erfarenheter av tempererade transporter ser vi det som ett plus.

Om oss

Göteneföretaget som fokuserar helt på tempererade transporter av kyl- och frysvaror har idag 110 lastbilar och omkring 300 anställda. Fordonsflottan består av moderna fordon, däribland ett antal långtrailers och en helt unik biogasdriven Volvo som även kyler lasten med biogas. När företaget nu håller på att expandera så behöver man också förstärka med fler chaufförer.

Jag jobbar som chaufför och trivs med arbetet - inte minst för att det är ett väldigt fritt jobb. Jag styr mina dagar som det passar mig och det trivs jag såklart väldigt bra med. Jag gillar också samspelet mellan oss kollegor, alla är trevliga och hjälpsamma! Vi är ett bra gäng som tror mycket på kvalité, sammanhållning och även en hel del miljötänk.

En av våra nuvarande medarbetare om livet hos oss på Götene Kyltransporter

Visst låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig.

Lön enligt transports kollektivavtal. Rekrytering sker löpande.