Götene Kyltransporter söker

HR Chef

till team i Götene

Götene Kyltransporter söker HR chef!

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler medarbetare till vårt åkeri som är i ständig utveckling inom transporter, fordon, lager och miljöarbete. Värdesätter och brinner du för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning.

Låter det som något för dig?


 

Om tjänsten
Vi söker nu efter en HR chef till vårt team i Götene. Som HR chef hos oss så kommer du att ansvara för bolagets personalavdelning som totalt innefattar tre personer. Du ansvarar och genomför bolagets planering av personalbehov och rekryteringar. Andra typiska arbetsuppgifter är arbetsmiljöfrågor, arbetsrättsfrågor, utbildningar för personal, rehabiliteringsarbete, medarbetar- och utvecklingssamtal, kontakt med myndigheter och fackliga organisationer, policys, lönekartläggningar, försäkringar och pensionsfrågor.

Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Och kanske viktigast av allt; du ska tillsammans med dina kollegor skapa en arbetsplats där man trivs och mår bra och där varje kollega känner sig sedd och behövd.

Arbetsort är kontoret i Götene och arbetstider är heltid under dagtid. Lön enligt överenskommelse. Detta är en ny tjänst för vårt bolag och du kommer att få stora möjligheter att sätta din prägel på hur vårt arbete med HR ska utvecklas och se ut i framtiden.

 

Om dig
Vi ser gärna att du har intresse för att skapa goda relationer och förtroende med andra människor. Att hålla det man lovar och kommit överens om. Som person tror vi att du är flexibel, lösningsorienterad, lyhörd och en riktig lagspelare som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité. Du ska vara en god och trygg ledare. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du ska ha tidigare erfarenhet av HR arbete, gärna inom ledande befattning. Du ska vara modig och kunna ta beslut samt vara prestigelös.

 

Om oss
Götene Kyltransporter AB och dess dotterbolag Götene Kyllager AB erbjuder transport- och lagerlösningar för kylda, frysta och torra varor av högsta kvalite. Vi är det lilla familjära bolaget som har tillräckliga resurser för att klara av både små och stora kunder. Vi är ca 300 anställda och har ca 110 lastbilar och totalt 34 000 m2 lagerlokaler. Vi ligger i framkant i branschen med vårt miljöarbete och kallas ofta för ”Sveriges mest omkörda åkeri” då vi aldrig kör mer än 80 km med våra fordon. Vi har också flertalet lastbilar som går på biogas, och på större delen av våra lokaler har vi installerat solpaneler.

Visst låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.