Chaufförer

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler medarbetare till vårt åkeri som är i ständig utveckling inom transporter, fordon och miljöarbete. Värdesätter och brinner för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?


Om tjänsten

Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer eller långtrailer. Körningarna finns över hela södra och mellersta Sverige från Borlänge och söderut. Du utgår från Mariestad. Du kommer att arbeta under efter schema som omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider.

 

Om dig

Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, giltigt YKB samt truckkort med minst A2 och B2. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

 

Om oss

Göteneföretaget som fokuserar helt på tempererade transporter av kyl- och frysvaror har idag 110 lastbilar och omkring 300 anställda. Fordonsflottan består av moderna fordon, däribland ett antal långtrailers och en helt unik biogasdriven Volvo som även kyler lasten med biogas. När företaget nu håller på att expandera så behöver man också förstärka med fler chaufförer.

Jag jobbar som chaufför och trivs med arbetet - inte minst för att det är ett väldigt fritt jobb. Jag styr mina dagar som det passar mig och det trivs jag såklart väldigt bra med. Jag gillar också samspelet mellan oss kollegor, alla är trevliga och hjälpsamma! Vi är ett bra gäng som tror mycket på kvalité, sammanhållning och även en hel del miljötänk. Götene Kyltransporter får mig att känna mig trygg på och det är inte heller att underskatta!

berättar en av våra medarbetare

Visst låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig. Rekrytering sker löpande.

 

Känner du någon som skulle passa för tjänsten? Dela gärna annonsen vidare.