Chaufförer

Om jobbet


Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Nu söker vi på Götene Kyltransporter AB nya medarbetare till vårt åkeri. Vi är ett av Sveriges största åkerier inriktade på kyl- och frystransporter. Vi arbetar för en mer hållbar framtid med nya fordonslösningar och alternativa drivmedel som exempel. Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Vi värnar om ett bra kundbemötande och att alltid leverera till hundra procent – Vi ser inga hinder, bara nya sätt att lösa uppgiften på!

Om tjänsten

Vi söker chaufförer som kan jobba i sommar med goda möjligheter till förlängning. Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp eller trailer. Vi kör allt från rena terminalkörningar till sista metern fram till konsument. Vi kan erbjuda både fast eller rörligt schema och det finns möjlighet att jobba kväll/natt eller dagtid.

Just nu söker vi folk på följande orter:

Jönköping, Uddevalla, Örebro och Götene.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen. Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité.

Krav:

  • CE-körkort
  • Giltigt YKB yrkesförarbevis
  • Truckkort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kyl-och frystransporter.

Jag jobbar som chaufför och trivs med arbetet - inte minst för att det är ett väldigt fritt jobb. Jag styr mina dagar som det passar mig och det trivs jag såklart väldigt bra med. Jag gillar också samspelet mellan oss kollegor, alla är trevliga och hjälpsamma! Vi är ett bra gäng som tror mycket på kvalité, sammanhållning och även en hel del miljötänk.

En av våra nuvarande medarbetare om livet hos oss på Götene Kyltransporter

Visst låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig.