Chaufförer sommar

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler medarbetare till vårt åkeri som är i ständig utveckling inom transporter, fordon och miljöarbete. Värdesätter och brinner du för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?


Om tjänsten

Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer eller långtrailer. Körningarna finns över hela södra och mellersta Sverige från Borlänge och söderut. Du kommer att arbeta under efter schema som omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider. Turerna utgår från nedanstående orter och både fjärrkörning samt distribution kan förekomma. Vi söker chaufförer som kan jobba i sommar med goda möjligheter till förlängning.

Orter vi önskar medarbetare:

  • Götene
  • Jönköping
  • Falköping
  • Uddevalla
  • Örebro
  • Halmstad
  • Mariestad

 

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen. Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, giltigt YKB, truckkort med minst A2 och B2 samt digitalt färdskrivarkort. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

 

Om oss

Göteneföretaget som fokuserar helt på tempererade transporter av kyl- och frysvaror har idag 110 lastbilar och omkring 300 anställda. Fordonsflottan består av moderna fordon, däribland ett antal långtrailers och en helt unik biogasdriven Volvo som även kyler lasten med biogas. När företaget nu håller på att expandera så behöver man också förstärka med fler chaufförer.

Jag jobbar som chaufför och trivs med arbetet - inte minst för att det är ett väldigt fritt jobb. Jag styr mina dagar som det passar mig och det trivs jag såklart väldigt bra med. Jag gillar också samspelet mellan oss kollegor, alla är trevliga och hjälpsamma! Vi är ett bra gäng som tror mycket på kvalité, sammanhållning och även en hel del miljötänk. Götene Kyltransporter får mig att känna mig trygg på och det är inte heller att underskatta!

berättar en av våra medarbetare

Visst låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig.

 

Känner du någon som skulle passa för tjänsten? Dela gärna annonsen vidare.