Göteborgs Processteknik

Systemutvecklare

Göteborg

Programmera din framtid med oss

 

Vill du vara en del av hela utvecklingsfasen från idé till färdig produkt? Vill du arbeta på en arbetsplats där du erbjuds spännande kurser och utbildningar, och där vi värdesätter roliga aktiviteter? Då är tjänsten som systemutvecklare hos Göteborgs Processteknik något för dig. Vi befinner oss i en ständig tillväxt och söker därför två nya stjärnor till vårt härliga team.

 


 

Om tjänsten

Till denna tjänst söker vi dig med en genuin passion för C/C++. Att skapa appar och nya spännande plattformar med Scada-system är även det något du brinner för. Vi ser dessutom att du gärna vill utvecklas inom Windows och Linux. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor kommer du skapa program för att leverera skräddarsydda helhetslösningar till våra kunder. Du kommer arbeta med både testning och vidareutveckling av program.

För oss är det lika viktigt att satsa på våra fantastiska medarbetare som att leverera grymma lösningar till våra kunder. Därför erbjuder vi inte bara spännande kurser och utbildningar, utan vi värdesätter också roliga aktiviteter som grillning, biobesök och gemensamma träningsaktiviteter.

Tjänsten är lokaliserad på Backa Bergögata 16 vid Stig Center på Hisingen.

 

Om dig

Du har en eftergymnasial utbildning, samt talar obehindrat på svenska. Vi tror att du, precis som vi, har ett stort intresse för systemutveckling, där det är lika naturligt att kunna arbeta självständigt som i grupp. Att ta dig an nya projekt är även det en självklarhet, men också något som du längtar efter. Kunskapsutbyte är likaså något som värdesätts, där du tillsammans med dina kollegor får chansen att ta del av ny och spännande kunskap.

 

Om oss

Vilka är då vi på Göteborgs Processteknik? Jo, GPT föddes år 1991 och har sedan dess arbetat med processdatorstyrning och projektledning, vilket är något som vi både älskar och brinner för. Våra kunder finns idag runt om i Norden, men också i England. Vi befinner oss i en ständig tillväxt där vår kundkrets bara blir större. Detta är något vi är mycket stolta över. Exempel på kunder vi arbetar med är Skanska, PEAB och NCC. Tillsammans med systerbolaget Elkraft Automation Väst är vi 16 engagerade medarbetare som ständigt arbetar för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

 

Hur är det att arbeta hos oss?

Bosse Nicklasson, systemutvecklare hos oss, berättar varför han valde att arbeta hos oss:

“Arbetet innebär frihet under eget ansvar. Det är ett litet företag med stora möjligheter, där man får chansen att följa produkten hela vägen.

Vidare förklarar han också hur en dag hos oss kan se ut:

“Det är intressant med varierande arbetsuppgifter där ingen dag kommer vara densamma.”

Är denna tjänst perfekt för dig?

Tveka inte på att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa just dig!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.