Gosol Energi

Säljande solcellsprojektör

Stockholm

Säljande Solcellsprojektör

Är du redo att ta nästa steg? Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av solcellsmarknaden som nu vill gå vidare mot att även ta större kunder och mer spännande projekt.

För att trivas i rollen har du ditt fokus på kunden och affärer men har samtidigt ett stort intresse och förståelse för teknik och hållbara energilösningar. Du har eget driv och gillar att få ta ansvar för helheten. Du kommer i rollen som säljande solcellsprojektör att få driva dina projekt från första kundkontakt till färdiga installationer. Förutom solceller ser du potentialen för smart teknik så som laddboxar, energilagring, styrning och optimering och förstår hur du på bästa sätt hjälper kunden att investera i hållbara energilösningar.

Om du vill vara med och bygga upp Sveriges nya energisystem och känner igen dig i beskrivningen ovan så skicka in din ansökan till oss!


Ansvarsuppgifter

Vara ansvarig säljare mot bostadsrättsföreningar och företagskunder där du är drivande och sammanhållande från första mötet till färdig installation.
Vid sidan av de större affärerna förväntas du stötta våra säljare på villakundsmarknaden.
Projektera solcellsanläggningar, vanligtvis på hustak, utifrån tekniska, ekonomiska och juridiska förutsättningar.
Planera och beställ arbeten från underleverantörer vid behov.
Delta vid funktionstest och driftsättning av solcellssanläggningar.

Den vi söker har

Erfarenhet och kunskap från solcellsmarknaden.
Stort fokus på kund och att få affären.
Förmåga att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad.
God datorvana.
Erfarenhet av försäljning.
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Giltigt B-körkort.

Vad vi erbjuder

Spännande arbetsuppgifter, frihet med eget ansvar och högt till tak gör att det är kul att gå till jobbet.  Vi växer och vill att du också ska göra det!  Vi erbjuder både utbildningar, studiebesök och praktisk tillämpning för att du ska fortsätta att utvecklas och för rätt person finns stora möjlighet er att avancera inom företaget. Det pågår en revolution på energimarknaden och vi tycker att det är fantastiskt att få vara med och driva den positiva omställning som nu sker. Vi har alla ett gemensamt intresse för smart teknik och för en värld som drivs av mer förnybar energi. I övrigt är vi många som uppskattar skidor och skärgård vilket brukar prägla val aktivitet när vi ses utanför kontoret.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterande chef:
Lise Toll på 0736-373370

Om företaget

GOSOL ENERGI erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar samt laddboxar och energilagring till bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Med vår långa erfarenhet inom energibranschen erbjuder vi även rådgivning och projektledning för projektering av förnybara energikällor. Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.