Gosol Energi

Koordinator

Stockholm

Koordinator – Installationer & Service

Vi växer och söker nu dig som vill vara navet i vår solcellsaffär för villakunder.

Vi ser att du har erfarenhet av att koordinera och följa upp installations- eller servicearbeten. Du är strukturerad i din planering men van att lösa oväntade situationer om de uppstår. Du trivs med att dagligen ha kontakt med många intressenter så som privatkunder, installatörer, underentreprenörer och projektörer.

Förutom att vara i centrum för villakundsaffären kommer du att få en bra insyn och förståelse för hela företaget genom att stötta övrig organisation med beställningar och andra praktiska uppdrag.

Rollen är delvis ny så du kommer att ha möjlighet att vara med att ta fram arbetssätt och forma en viktig roll i ett växande företag.


Ansvarsuppgifter

Koordinera och planera elektriker och montörer för att installera nya solcellsanläggningar
Dagligen ha kontakt via telefon och email med samarbetspartners och privatkunder
Följa upp och planera in serviceärenden
Verifiera och kvalitetsgranska projekteringar och installationsanvisningar
Stötta med administrativa och praktiska uppdrag

Den vi söker har

Erfarenhet från att koordinera arbeten inom service eller installation
Struktur och är en bra administratör
Förmåga att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad
God förmåga att hantera många olika intressenter
God datorvana
God kommunikationsförmåga på svenska, både i tal och skrift
Giltigt B-körkort

Vad vi erbjuder

Viktiga arbetsuppgifter, frihet med eget ansvar och högt till tak gör att det är kul att gå till jobbet.  Vi växer och vill att du också ska göra det!  Vi erbjuder både utbildningar, studiebesök och praktisk tillämpning för att du ska fortsätta att utvecklas och för rätt person finns möjlighet er att avancera inom företaget. Det pågår en revolution på energimarknaden och vi tycker att det är fantastiskt att få vara med och driva den positiva omställning som nu sker. Vi har alla ett gemensamt intresse för smart teknik och för en värld som drivs av mer förnybar energi. I övrigt är vi många som uppskattar skidor och skärgård vilket brukar prägla val aktivitet när vi ses utanför kontoret.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterande chef:
Lise Toll på 0736-373370

Om företaget

GOSOL ENERGI erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar samt laddboxar och energilagring till bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Med vår långa erfarenhet inom energibranschen erbjuder vi även rådgivning och projektledning för projektering av förnybara energikällor. Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.