Götene Kyltransporter

Chaufför

Uddevalla

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler duktiga chaufförer som värdesätter och brinner för både frihet och ansvar. Vi söker nu chaufförer till Uddevalla för fasta tjänster. Som chaufför hos oss jobbar du med stor frihet och dessutom en på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?

Om tjänsten

Som chaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer. Du utgår från Uddevalla. Du kommer att arbeta under dagsskift, vilket innebär att dina körningar sker under dag och eftermiddag/kväll. Det finns också möjlighet till schemalöst upplägg som poolschema och det är även möjligt att få fasta dagar samt schemarader.

Om dig

Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, YKB samt truckkort med minst A2-A4. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

Om oss

Göteneföretaget som fokuserar helt på tempererade transporter av kyl- och frysvaror har idag 110 lastbilar och omkring 300 anställda. Fordonsflottan består av moderna fordon, däribland ett antal långtrailers Vi jobbar mycket med miljö frågan idag har vi 6 st gasdrivna lastbilar under året kommer ytterligare 3 st som även kyler lasten med biogas. När företaget nu håller på att expandera så behöver man också förstärka med fler chaufförer.

Jag jobbar som chaufför och trivs med arbetet - inte minst för att det är ett väldigt fritt jobb. Jag styr mina dagar som det passar mig och det trivs jag såklart väldigt bra med. Jag gillar också samspelet mellan oss kollegor, alla är trevliga och hjälpsamma! Vi är ett bra gäng som tror mycket på kvalité, sammanhållning och även en hel del miljötänk. Götene Kyltransporter får mig att känna mig trygg på och det är inte heller att underskatta!

Medarbetare, Götene Kyltransporter

Ansök till jobbet