Glimakra of Sweden

Produktionschef

Glimåkra

Är du en trygg ledare med erfarenhet från tillverkningsindustrin?


Nu söker Glimakra of Sweden en produktionschef med bred erfarenhet från tillverkningsindustrin. Är du en utpräglad ledare som kan coacha och utveckla både medarbetare och processer, samt visa vägen mot en effektiv produktion? Då är det kanske just dig vi söker!

 


 

Om tjänsten

I rollen som produktionschef hos oss ansvarar du för det operativa arbetet som rör vår produktion. I dina uppgifter ingår att ansvara för den dagliga styrningen av produktionen inom både säkerhet, kvalitet och leveranser. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta riskanalyser, bemanning, kvalitetssäkring, förbättringsarbete och kompetensutveckling.

Vi är ett litet företag där du får stort eget ansvar, vilket vi hoppas att du är bekväm med. Som anställd hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter, både inom din roll och mot att utveckla verksamhetens produktionsprocesser. Här får du kompetenta arbetskamrater som kommer att hjälpa dig att komma in i din nya roll. Hos oss får du friskvårdsbidrag, dator, telefon, trevliga kollegor och härliga personalfester.

 

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba hos oss

Jag trivs på Glimakra of Sweden för att det är ett förändringsbenäget företag. Vi har en otrolig förmåga att anpassa oss efter ändrade förutsättningar eller nya möjligheter som uppstår. Eftersom det är ett litet företag så är man mycket operativ och får vara med och skapa förändring.”

”Jag trivs otroligt bra på min arbetsplats och med mina kollegor. Det är högt tempo men vi hjälps alla åt för att komma i mål. Ledningen ger stor frihet att lösa sina arbetsuppgifter men stöttar också om man behöver det.”

Om dig

För att lyckas i rollen har du relevant teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Vi önskar att du har mångårig erfarenhet (5–7 år) som chef eller ledare, gärna inom träindustrin. Du är en teamplayer, men har inga problem med att jobba självständigt. Att förbättra processer och utveckla dina medarbetare ligger dig varmt om hjärtat. Du har ett stort kundfokus med goda kommunikativa egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

 

Om oss

Glimakra of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun, där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har tre huvudinriktningar: designade inredningsprodukter för offentlig miljö, vägg- och skärmsystem i kompaktlaminat för våta utrymmen och fanerade komponenter till möbel- och inredningsindustrin. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och hos oss jobbar ca 100 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vi är anslutna till TMF.

Låter det här som en arbetsplats och tjänst för dig?

Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande. Sista ansökningsdag 28 juni.

 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.