Glimakra of Sweden

Orderadministratör

Glimåkra

Är du en strukturerad och driven person med erfarenhet av kundsupport?

 

Glimakra of Sweden söker en handlingskraftig och noggrann orderadministratör till vår kundsupportavdelning. Gillar du att jobba med kompetenta kollegor, ha stort eget ansvar och är en fena på Outlook? Då är det kanske dig vi söker!

 

Om tjänsten

Som orderadministratör hos oss tar du emot och handlägger beställningar och förfrågningar, både via telefon och mail. Du kommer att vara ansvarig för att informera och rekommendera våra produkter till våra kunder utifrån deras behov. Du kommer att ingå i en vass säljorganisation med trevliga och kompetenta kollegor som stöd – och du kommer även att vara en stödjande funktion till våra säljare på fältet.

Vi är måna om att du ska trivas hos oss och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Förutom en härlig arbetsplats och varierande arbetsuppgifter så erbjuder vi även friskvårdsbidrag, flexibelt schema och egen dator samt telefon.

 

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att arbeta hos oss

”Min tjänst är rolig för att ingen dag är den andra lik. Jag gillar att arbeta med människor och att finna lösningar som är optimala för båda parter. Det är i stor utsträckning väldigt utmanande, men också väldigt givande och har gett mig massa energi. Att arbeta på innesälj har varit så varierande, vilket för mig är väldigt positivt och har gett mig en väldigt bred kunskap.”

”Arbetet är väldigt fritt och man får ett stort förtroende att lyckas. Inom företaget finns det stor möjlighet att växa som person. Vi arbetar med branschens finaste varumärke och är ett anrikt företag som gång efter gång vunnit designpriser över hela världen.”

Vem är du?

För att trivas i rollen som orderadministratör önskar vi att du ha tidigare arbetslivserfarenhet från kundsupport, gärna med kompetens inom exportförsäljning, leveransvillkor och exportdokument. Har du dessutom ett tekniskt intresse är detta positivt. Du är en duktig kommunikatör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskap i tyska och/eller franska är meriterande. Du har god datavana, framför allt inom Outlook – men vi arbetar även i Office365, Monitor och Configura/CET.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns det möjligheter att klättra inom organisationen. Du är noggrann, driven, strukturerad och har ett sinne för siffror.

Som person är du glad, trevlig och du tycker om att samarbeta. Du hjälper gärna till där det behövs för att nå dina egna och företagets uppsatta mål. Det är också viktigt att du kan hantera stress då arbetet i vissa perioder kan vara hektiskt.

 

Om oss

Glimakra of Sweden AB tillverkar och säljer designade akustikmöbler för inredning av offentlig miljö. Vi är experter på inredningsakustik och med hög utvecklingstakt skapar vi produkter av högsta kvalitet med skandinavisk design. Genom effektiv produktion, baserad i Sverige, förser vi den globala marknaden med innovativa produkter för en bättre offentlig miljö. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun, samt Tranås i norra Småland. Företaget har god tillväxt med en nuvarande omsättning om ca 150 Mkr, företaget har ca 100 medarbetare. För mer info, besök gärna vår hemsida www.glimakra.com 

 

Placering: Geografiskt är du placerad på vårt kontor i Glimåkra
Tjänst: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående
Sista ansökningsdag: 2022-11-22

Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan i dag! Vi går igenom ansökningar löpande.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.