Glasögonmagasinet

Optiker

Göteborg

Vi söker en optiker

Optikkällaren har idag sju butiker i Göteborg, alla inom en radie av cirka 2.5 mil. Vårt fokus ligger på att ge göteborgaren bästa service samt pressa pris på kvalitets produkter. Den tjänst som är ledig nu kan utgå från vår ljusa trevliga butik i Kållered (fullt utrustad för ögonhälsa), vill du arbeta i andra områden runt om i Göteborg så kan även detta vara intressant!


Hos oss får du som optiker arbeta med modern teknisk utrustning för att ges bästa möjliga kliniska förutsättningar. Vi arbetar också med att lyfta fram ögonhälsa som en viktig klinisk tjänst för våra kunder.

Optikkällaren är en liten orädd kedja som tror mycket på lokalt engagemang och egenansvar. Därför söker vi främst dig med ett stort driv och hög ansvarskänsla. Du har förmågan att få saker gjorda och gillar att hjälpa andra. Hos oss får du vara med och utveckla din arbetsplats, våra beslutsvägar är korta och du kommer vara med att påverka din egen arbetssituation.

Tjänstegraden kommer ligga på mellan 75–100% (kan diskuteras). Du behöver även vara öppen för att ibland hoppa in och jobba i våra andra butiker i regionen. Har du genomgått utbildningar till Magister eller Master är det ett stort plus, men inget krav.

Glasögonmagasinet & Optikkällaren består idag av 21 butiker de flesta är utrustade till ögonhälsobutiker. 
Alla våra butiker är certifierade enligt optikbranschens kvalitetsnorm och målet är att erbjuda marknadens mest kompletta synundersökning bland alla optikkedjor i Sverige.
Vi arbetar med alla kända kontaktlinsleverantörer och våra glas tillverkas i Tyskland. Vi tror att en optiker idag och i framtiden behöver kunna erbjuda både bra produkter och utökade kliniska tjänster.

Vill du veta mer om oss och om tjänsten, kontakta oss! 
Vi kan också erbjuda dig ett förutsättningslöst samtal om oss, med någon av våra duktiga optiker.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.