GLA AirCargo

Kundtjänstmedarbetare timanställd

Landvetter

Kundtjänstmedarbetare till oss på Landvetter flygplats

Trivs du i en fartfylld roll där du får jobba med att ge bra service och skapa kundnöjdhet? Är du serviceminded, noggrann och är van vid att arbeta i datormiljö, då tror vi att du kan vara den vi söker! Hos oss erbjuds du ett roligt och flexibelt arbete som behovs/timanställd, där du arbetar tätt tillsammans med ett härligt team!

 

Om tjänsten 

Som kundtjänstmedarbetare hos oss erbjuds du ett roligt, fartfyllt och varierande arbete i ett härligt team! Här jobbar du i en supportfunktion med telefon och dator som ditt främsta verktyg.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av dokument- och orderhantering för ankommande och avgående gods. Du kommer ha nära kontakt med olika myndigheter såsom Tull- och Jordbruksverket, och inte minst våra kunder. En viktig del i rollen är att serva våra flygbolag och speditörer genom att bistå med information och svara på frågor – hos oss är det därför viktigt att du tycker om att ha nära kundkontakt.

Som behovs/timanställd ser vi gärna att du kan arbeta under varierande tider främst på vardagskvällar. Tiderna kan oftast planeras i god tid men ibland kan du behövas med kort varsel. Kanske passar det dig perfekt vid sidan av studier annan sysselsättning?

 

Om dig 

Vi söker dig som brinner för och har en naturlig känsla för service, och som vill jobba extra vid behov under vardagskvällar. Det kan också bli aktuellt med arbete på heltid i sommar. Du är en ansvarsfull och social person som tycker om att jobba tillsammans med kollegor. Vi ser också att du är en person som tar egna initiativ och gillar att driva saker framåt. Du har en positiv inställning, som tycker att det är roligt att arbeta i ett tidvis högt tempo och som lagspelare vet du att god samarbetsförmåga i ett team är nyckeln till framgång.

 

Du har datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska och du har med fördel även erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Vi värdesätter personliga egenskaper och att Du är rätt person för rollen!

 

Om oss 

GLA Aircargo AB har hanterat flygfrakt på Landvetter flygplats sedan 1977. Med vår långa erfarenhet och goda service vill vi ge våra kunder snabb och säker terminalhantering och distribution. Genom hela transportkedjan krävs att försändelser tas om hand på det sätt som kunden och godset kräver, och genom att vi arbetar efter våra värderingar är vår ambition att vara det självklara valet för våra partners. Därför arbetar vi efter filosofin att alltid vara pålitliga, engagerade, nytänkande och välkomnande.

 

Hur är det att jobba hos oss?

Vi vill att det ska vara roligt och stimulerande att jobba hos oss! En av våra medarbetare berättar varför hon sökte rollen som kundtjänstmedarbetare och vad tjänsten innebär:

När jag sökte den här tjänsten gjorde jag det eftersom jag tyckte att det verkade vara ett roligt arbete där man får göra en hel del olika saker, och det är det verkligen! Det är också en utmanande tjänst, och varje dag på jobbet kan det hända nya saker som man inte är beredd på – och som man då behöver lösa. Det tycker jag är väldigt roligt och jag trivs bra i en sådan tjänst! 

Vidare berättar hon också om sin upplevelse av att jobba i team och att det är en stor anledning till varför det är roligt att gå till jobbet:

Vårt företag jobbar mycket med arbetsmiljö och att vi alla ska må bra på arbetsplatsen. Och det märks. Vi har en jättebra arbetsmiljö och ett väldigt bra samarbete i teamet, och vi arbetar som just det – ett team. Vi hjälper och respekterar varandra och det är viktigt att allas röster blir hörda.

Förutom att jobbet är roligt och att jag trivs med mina kollegor är jag också glad att vi har tillgång till gym på jobbet! När man jobbar i skift kan det vara svårt att få tid till träning, så det är en fördel att vi har tillgång till här på arbetsplatsen.

 

 

Övrigt

Vår terminal är ett säkerhetsområde och vi lyder under Transportstyrelsens författningssamling. Som sökande kommer du därför genomgå en säkerhetsprövning som utförs av GLA Aircargo AB.

Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Transportstyrelsen och Säkerhetspolisens hemsida:

Transportstyrelsen: https://www.transportstyrelsen.se/sv/Om-transportstyrelsen/vart-uppdrag-och-arbetssatt/sakerhetsskydd/personalsakerhet/sakerhetsprovning/

Säkerhetspolisen: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

 

 

Vi siktar mot himlen men står med fötterna på jorden! Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.