GELITA Sweden

Underhållsingenjör

Klippan

GELITA Sweden AB är en högt automatiserad processindustri som producerar högkvalitativa livsmedelsklassade produkter som gelatin, fett och proteinpulver. Vi är en av världens största gelatintillverkare och omsätter ca 900 miljoner kronor. Verksamheten är placerad i Stidsvig nära Helsingborg och Ängelholm. Som ledande tillverkare har företaget tagit på sig ett ansvar i branschfrågor som rör kvalitet, hygien, etik och miljö. GELITA Sweden AB ingår i GELITA gruppen som är ledande i branschen med tillverkning över hela världen.

GELITA Sweden AB är certifierade enligt ISO 9001,14001 samt FSSC 22000.

Läs mer på www.gelita.com

 

GELITA söker nu en underhållsingenjör till vår underhållsorganisation. Underhållsorganisationen säkerställer en hög driftsäkerhet samt jobbar med ständiga förbättringar för att utveckla processerna. 

 

Om tjänsten

Vi söker en underhållsingenjör i syfte att ytterligare förstärka arbetet med ständiga förbättringar inom underhåll. Rollen är ny inom underhållsavdelningen och du får möjlighet att påverka utformningen, både av rollen och GELITAs underhållsprocesser. Fokus ligger på driftsäkerhet vilket innebär att du synliggör dagens driftsäkerhet samt identifierar förebyggande åtgärder för att öka den ytterligare. Du arbetar brett, exempelvis med grundorsaksanalyser av oplanerade driftavbrott, optimering av reservdelshållning, stopplanering, samordnar lagstadgade besiktningar av processutrustning mm. Du rapporterar till Projekt och underhållschef och samarbetar väldigt nära avdelningscheferna, både inom underhåll och produktion.

 

Vem är du?

Du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta och kommunicera på olika nivåer. Vi ser att du har erfarenhet av att driva systematiskt förbättringsarbete där vi ser att du är en inspiratör, pådrivare och kravställare som vågar ta plats för att få resultat.

Du är ansvarstagande, initiativtagande och lyhörd samt flexibel för olika projektutmaningar. Du är ordningsam med dokumentation och har ett praktiskt och metodiskt angreppssätt för analys och problemlösning. Du har förmågan att utgå från ett helikopterperspektiv även när små detaljer bearbetas.

 

Kvalifikationer

Lämplig bakgrund är underhållsingenjör med flerårig erfarenhet inom underhåll i processindustrin. EFNMS-certifiering, ”certifierad underhållsledare” är mycket meriterande.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten och du har erfarenhet av att arbeta både i underhållssystem och med Officepaketet.

 

Om anställningen

Anställningen är tillsvidare och tjänsten är en heltidstjänst

 

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

Kontaktperson: Mile Dahlström 0435 – 265 07

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.