Gavlegardarna

Systemansvarig - Digital arbetsplats

Gävle

Om arbetsplatsen

Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.

Behoven och kraven på den digitala upplevelsen ökar hela tiden och Gavlegårdarna befinner sig i en spännande utvecklingsresa där vår digitala arbetsplats nu står i fokus. Om du vill vara med och driva utvecklingen inom detta område hos vill vi på utvecklingsavdelningen är det kanske dig vi letar efter?

Vi söker nu en systemansvarig för vår digitala arbetsplats!

 

Arbetsuppgifter

Rollen som systemansvarig för vår digitala arbetsplats innebär primärt att tolka och omvandla verksamhetens behov till tekniska realiseringar kopplade till vår digitala arbetsmiljö. Det handlar om att få tekniken och människan i samklang.

Du kommer till stor del fungera som förändringsledare och motor i utvecklingen av medarbetarnas digitala arbetsupplevelse. Vår arbetsplats ställer idag höga krav på såväl flexibilitet som mobilitet. Utifrån ett övergripande process- och systemperspektiv ser du möjligheter och begränsningar i en lösning och kan bidra med såväl helhetsperspektiv som detaljfokus i olika typer av förbättringsarbeten. Du bidrar med utveckling och omvandlar övergripande strategiska initiativ och mål till konkreta förändringsbehov och lösningar för verksamheten. När en lösning väl är på plats ansvarar du för användarstödet och säkerställer att lösningen fungerar och utvecklas över tid. Du hanterar hela kedjan från anskaffning av hårdvara och användarkonton, till att säkerställa en väl fungerande mjukvara inkl. telefoni. Primärt nyttjar vi O365-suiten.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, alternativt utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Gavlegårdarna lever i Microsofts ekosystem och du är förmodligen välbekant med bl a O365 och SharePoint. Primärt tror vi dock att du har en naturlig fallenhet för att agera användarstöd och support i dina medarbetare digitala utveckling och drivs av att hjälpa användarna bli effektivare i sin vardag. Till din hjälp har du kollegorna inom utvecklingsavdelningen där flera är erfarna utvecklare. Har du tidigare erfarenhet av mobilitetslösningar, projektledning eller processkartläggning ses det som meriterande. Förmodligen har du även ett tekniskt intresse för hårdvaran kopplad till den digitala arbetsupplevelsen.

För att lyckas i rollen är du en glad, kreativ och självgående person som gillar att ta mycket eget ansvar. Du är nyfiken och har förmåga att utvärdera och utveckla ditt eget arbete. Du genererar nya idéer och tänker utanför boxen med ett analytiskt perspektiv för att lösa olika typer av behov, samtidigt som du aldrig tappar fokus på service och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du planerar utan problem ditt eget arbete, är snabbfotad, proaktiv och har inga problem med att hålla utbildningar för mindre grupper.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk

Ansök senast 2020-03-15.

Kontaktpersoner

Andreas Lingers
Avdelningschef Utveckling
076-518 78 33

Nathalie Ekström
HR-specialist
026-17 27 30

Viktoria Olsson
Vision
026-17 27 20