Vill du sommarjobba hos oss?

Gävle

Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision – Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.


Vill du hålla rent, snyggt och tryggt hos oss i sommar? Och du är hyresgäst hos oss, då är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
För oss är det viktigt att våra områden är fina och rena året om. Under sommaren blommar det fint i våra rabatter, gårdar och lekplatser ska vara rena. Om du vill hjälpa oss att hålla rent och snyggt i sommar så är detta ett sommarjobb för dig och ett perfekt tillfälle att få testa på arbetslivet.

Dina arbetsuppgifter under sommaren är:
• Städa gårdar och andra gemensamma ytor
• Rensa rabatter och lekplatser
• Övriga skötsel- och underhållsuppgifter som det finns behov av

Du arbetar måndag-fredag 07-16 med två halvtimmesraster under dagen. Längden på sommarjobbet är 4 veckor. Lönen är enligt kollektivavtal för fastighetsanställdas förbund.

Kvalifikationer
Om du söker detta jobb vill du vara en ambassadör för Gavlegårdarna och vill hjälpa till och skapa trygghet i våra bostadsområden. Du vill hjälpa oss att hålla rent och snyggt till våra
hyresgäster i sommar. För att jobba hos oss under sommaren 2020 ska du vara mellan 16-18 år (född 2002, 2004 eller 2005). Du eller dina föräldrar ska vara hyresgäst hos Gavlegårdarna.
Ingen erfarenhet krävs.

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Sommaren är indelad i två perioder om fyra veckor vardera:
– Period 1 är mellan vecka 25-28
– Period 2 är mellan vecka 29-32

Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk
Ansök senast: 2020-03-01

 

Kontaktpersoner
Anders Söderblom, Förvaltare Utemiljö, 070-414 02 89

Per-Erik Strandell, Förvaltare Utemiljö, 076-518 79 76

Jonas Holgersson, Förvaltare Utemiljö, 070-082 62 51

Nathalie Ekström, HR-specialist, 026-17 27 30

Andra lediga tjänster

 

Vi söker handledare till våra sommarungdomar!

Vill du vara en arbetande handledare till sommarungdomarna i sommar? Vi söker nu sex handledare till Gavlegårdarna som kommer att bidra med rent, snyggt och tryggt i våra bostadsområden i sommar! Som handledare under dessa sommarveckor arbetar du tillsammans med våra sommarungdomar. Du leder arbetet och är den som tillsammans med ordinarie medarbetare lägger upp arbetet för sommarungdomarna.

 

Läs mer här