Gavlegardarna

Projektledare bygg

Gävle

Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision – Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.

Just nu är Gavlegårdarna inne i ett mycket expansivt och spännande läge. I våra ägardirektiv har vi en nybyggnationstakt på 150 lägenheter per år. Parallellt med detta så har vi en del framtida pensionsavgångar som vi vill ta höjd för. Av den anledningen söker vi nu medarbetare till vår byggprojektavdelning.

Var med och bygg framtidens Gävle. För rätt person erbjuds en nyckelroll i en händelserik miljö där vi står inför många spännande projekt i form av bland annat omfattande nybyggnationer, vi utvecklar en ny stadsdel i Gävle och arbetar med stadsdelsförnyelser.

 


 

Vi söker dig som kan tillföra Gavlegårdarna en förstärkning inom vår byggprojektorganisation.

Vi söker Projektledare Bygg!

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare Bygg kommer du att vara projektledare i större och mindre byggprojekt. Både på nyproduktioner och på vårt befintliga bestånd där både stora och små ombyggnationer och underhållsprojekt förekommer.

Arbete löper genom samtlig av våra projektfaser, dvs förstudie, projektering, upphandling, produktion samt projektavslut.
I rollen arbetar du med projektekonomi, såsom kalkyler, uppföljning, prognoser och slutrapporter.
Du leder projekteringen och driver beställarens frågor under projektets gång.
Fortsatt arbetar du med kvalitetssäkring av lagkrav, företagets policys och riktlinjer. Du genomför upphandlingar och tar fram förfrågningsunderlag.
Under produktionsfasen är du engagerad i projekten, håller byggmöten och är Gavlegårdarnas kontakt mot entreprenörer och övriga intressenter.

Ytterligare en viktig del i rollen är att bevara och utveckla goda relationer med hyresgäster, entreprenörer, leverantörer och konsulter samt vara delaktig i avdelningens kvalitetsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har högskoleutbildning inom Bygg/fastighet eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.
Vi ser det som meriterande om du har fem års erfarenhet inom liknande roll och verksamhet. Du kan ha din yrkesbakgrund som konsult, entreprenör eller från beställarorganisation. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

För att lyckas i rollen ser vi att du är självständig och organiserad samtidigt som du har bra omdöme och en god känsla för kundrelationer. Vi ser att du är en person som har ett stort engagemang och vill bidra till avdelningens utveckling. Du kommer att vara delaktig i många olika projekt vilket ställer höga krav på din administrativa förmåga och förmåga att prioritera i ditt arbete.

 

Följande kunskaper ses även som meriterande:

  • Goda kunskaper inom projekteringsledning 
  • Framtagande av förfrågningsunderlag
  • Upphandling (gärna inom LOU, BAS-P och BAS-U)
  • Vana att göra övergripande kalkyler och följa upp kostnader
  • Driva projekt under produktionsfasen.

B-körkort, grundläggande IT-kunskaper samt förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Erfarenhet krävs.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk

Ansök senast: 2020-03-01

Kontaktpersoner

Mattias Janson, Byggprojektchef, 026-17 27 73
Viktoria Olsson, Arbetsledare Bygg/måleri, 026-17 27 20
Nathalie Ekström, HR-specialist, 026-17 27 30
Andra lediga tjänster

 

Vi söker handledare till våra sommarungdomar!

Vill du vara en arbetande handledare till sommarungdomarna i sommar? Vi söker nu sex handledare till Gavlegårdarna som kommer att bidra med rent, snyggt och tryggt i våra bostadsområden i sommar! Som handledare under dessa sommarveckor arbetar du tillsammans med våra sommarungdomar. Du leder arbetet och är den som tillsammans med ordinarie medarbetare lägger upp arbetet för sommarungdomarna.

Läs mer här