Vi söker handledare till våra sommarungdomar!

Gävle

Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision – Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.

Under sommarperioden arbetar vår utemiljöavdelning med fokus på att hålla rent och fint i våra områden. Dem arbetar med underhålla rabatter, lekplaster och grönområden fri från ogräs och dylikt. Allt för att våra hyresgäster och Gävle ska ha fina områden som skapar trygghet.


Vill du vara en arbetande handledare till sommarungdomarna i sommar? Vi söker nu sex handledare till Gavlegårdarna som kommer att bidra med rent, snyggt och tryggt i våra bostadsområden i sommar!

Arbetsuppgifter
Som handledare under dessa sommarveckor arbetar du tillsammans med våra sommarungdomar. Du leder arbetet och är den som tillsammans med ordinarie medarbetare lägger upp arbetet för sommarungdomarna. För oss är det viktigt att våra områden är fina och rena året om. Under sommaren blommar det fint i våra rabatter och med detta hoppas vi du vill hjälpa till med. Om du vill hjälpa oss att hålla rent och snyggt i sommar så är detta ett sommarjobb för dig och ett perfekt tillfälle att få testa på arbetslivet.

Dina arbetsuppgifter utöver handledarrollen är:
• Städa gårdar och andra gemensamma ytor
• Rensa rabatter och lekplatser
• Övriga skötsel- och underhållsuppgifter som det finns behov av
Du arbetar måndag-fredag 07-16 med två halvtimmesraster under dagen.

Kvalifikationer
Har du utbildning inom trädgård eller fastighet så ser vi detta som meriterande eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser att du som söker tycker om att arbeta med människor. Vi ser även att du som söker har ett intresse för utemiljön såsom rent och snyggt. Du tycker om att se resultat av det du gör och du kan arbeta med samma sak en hel dag utan att du påverkas av det. Det är viktigt att du kan arbeta under sommaren. Ungdomarna är här på plats v. 25-32 och utifrån det ser vi att du finns tillgänglig v 24-33.
Lönen är enligt kollektivavtal för fastighetsanställdas förbund.
B-körkort är ett krav.
Ingen erfarenhet krävs.
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Vecka 24 till och med vecka 33.

Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk
Ansök senast: 2020-03-01

Kontaktpersoner
Anders Söderblom, Förvaltare Utemiljö, 070-414 02 89

Jonas Holgersson, Förvaltare Utemiljö, 070-082 62 51

Per-Erik Strandell, Förvaltare Utemiljö, 076-518 79 76

Nathalie Ekström, HR-specialist, 026-17 27 30

Andra lediga tjänster

 

Vill du sommarjobba hos oss?

För oss är det viktigt att våra områden är fina och rena året om. Under sommaren blommar det fint i våra rabatter, gårdar och lekplatser ska vara rena. Om du vill hjälpa oss att hålla rent och snyggt i sommar så är detta ett sommarjobb för dig och ett perfekt tillfälle att få testa på arbetslivet.

 

Läs mer här