Gavlefastigheter

Teknisk specialist inom säkerhet

Gävle

Vi söker nu en teknisk specialist inom säkerhet till vår fastighetsavdelning som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

 

 

Om arbetsplatsen

Gavlefastigheters uppdrag är att hållbart förvalta, vårda och utveckla fastigheter för offentliga verksamheter i Gävle kommun. De flesta som bor i Gävle nyttjar våra lokaler på ett eller annat sätt. I vårt fastighetsbestånd hittar du allt från skolor och förskolor till idrottsanläggningar, kulturbyggnader och kontorslokaler.

Vi söker nu en teknisk specialist inom säkerhet till vår fastighetsavdelning som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

På fastighetsavdelningen arbetar vi med planerat underhåll, lokalanpassningar, hyresavtal genom in- och uthyrning och även köp och försäljning av fastigheter. Idag förvaltar vi cirka 600 000 kvm lokalyta. På avdelningen har vi teknisk kompetens inom energi, mark, VVS, el, säkerhet, brand och byggnadsinformation för att säkerställa underhåll och utveckling av befintligt fastighetsbestånd.

 

Arbetsuppgifter

Som teknisk specialist är du en av bolagets sakkunniga inom säkerhetssystem för att säkerställa långsiktiga och hållbara lösningar för hela fastighetsbeståndet, såväl i ny- och ombyggnationer som i underhållsarbeten. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att delta som kravställare och beställarkompetens åt bolaget i utförandet av säkerhetstekniska frågor.

Du kommer även att bevaka el-tekniska lösningar i byggprojekt och förvaltning och kommer att i nära samarbete med teknisk specialist el också arbeta med el-tekniska frågor.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla arbetet med säkerhetstekniska frågor samt omvärldsbevakning inom området.
  • Delta som sakkunnig inom säkerhetstekniska frågor i och under byggprojekt och löpande frågor i förvaltningsskedet.
  • Stötta och utveckla medarbetare i området säkerhet.
  • Ansvara för våra projekteringsanvisningar för säkerhet, inklusive övergripande processer, rutiner och mallar inom ansvarsområdet.
  • Delta vid upphandling av säkerhetsteknik.
  • Delta i arbetet med det årliga anslaget avseende säkerhetstekniska investeringar.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en treårig akademisk examen med inriktning mot säkerhet, alternativt utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av säkerhetstekniska frågor. Har du tidigare erfarenhet av el-tekniska frågor är det meriterande. Du gör dig förstådd och förstår svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du som söker behöver vara systematisk och noggrann i ditt arbete. Ha en god social kompetens och samarbetsförmåga. Vi ser också att du är drivande inom ditt ansvarsområde och har ett tekniskt intresse.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast:   2022-05-29

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontaktpersoner:

  • Johanna Bergström,  HR-specialist, 0700826989
  • Annie Larsson, Fastighetschef, 026-17 80 36

 

Facklig företrädare:

  • Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer, 026-17 82 03
  • Johan Frisk, Vision, 0700826436