Gavlefastigheter

Teknisk specialist inom el

Gävle

Om arbetsplatsen

Gavlefastigheters uppdrag är att hållbart förvalta, vårda och utveckla fastigheter för offentliga verksamheter i Gävle kommun. De flesta som bor i Gävle nyttjar våra lokaler på ett eller annat sätt. I vårt fastighetsbestånd hittar du allt från skolor och förskolor till idrottsanläggningar, kulturbyggnader och kontorslokaler. Vi ingår tillsammans med Gavle Drift & Service i Gavlia-koncernen. Det är två bolag med en gemensam nämnare – vi arbetar för Gävles bästa!

Vi söker nu en teknisk specialist inom el till vår fastighetsavdelning.

På fastighetsavdelning arbetar vi med planerat underhåll, lokalanpassningar, hyresavtal genom in- och uthyrning och även inköp och försäljning av fastigheter. Idag förvaltar vi cirka 600 000 kvm lokalyta. På avdelningen har vi teknisk kompetens inom energi, mark, VVS, el, säkerhet, brand och byggnadsinformation för att säkerställa underhåll och utveckling av befintligt fastighetsbestånd.

 

Arbetsuppgifter

Som teknisk specialist är du en av bolagets sakkunniga inom elsystem för att säkerställa långsiktiga och hållbara lösningar för hela fastighetsbeståndet, såväl i ny- och ombyggnationer som i underhållsarbeten. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att delta som kravställare och beställarkompetens åt bolaget i utförandet av el-tekniska frågor. Du planerar och genomför el-revisioner och erhåller ett delegerat tillsynsansvar inom området el.

I din roll som teknisk specialist el kommer du även att bevaka säkerhetstekniska lösningar i byggprojekt och förvaltning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med teknisk specialist inom säkerhetstekniska frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Utveckla arbetet med el-tekniska frågor inom koncernen samt omvärldsbevakning inom området.
• Delta som sakkunnig inom el-tekniska frågor i och under byggprojekt och löpande frågor i förvaltningsskedet.
• Stötta och utveckla medarbetare inom koncernen i området el.
• Ansvara för koncernens projekteringsanvisningar för el och hissar, inklusive övergripande processer, rutiner och mallar inom ansvarsområdet.
• Delta vid upphandling av elteknik.
• Delta i arbetet med det årliga anslaget avseende el-tekniska investeringar samt elrevisioner och tillhörande åtgärder.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en treårig akademisk examen med inriktning mot el, alternativt utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av el-tekniska frågor samt el-behörighet. Har du tidigare erfarenhet av säkerhetstekniska frågor är det meriterande. Du gör dig förstådd och förstår svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Du som söker behöver vara systematisk och noggrann i ditt arbete. Ha en god social kompetens och samarbetsförmåga. Vi ser också att du är drivande inom ditt ansvarsområde och har ett tekniskt intresse.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast:  2022-01-16

Referensnummer: Teknisk specialist el

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontaktpersoner:

Annie Larsson, Fastighetschef, 026-17 80 36

Johanna Bergström, HR-specialist, 0700826989

 

Fackliga företrädare:

Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer, 026178203

Johan Frisk, Vision, 0700826436