Gavlefastigheter

Projektledare

till vår byggavdelning i Gävle

Om arbetsplatsen

Gavlefastigheters uppdrag är att hållbart förvalta, vårda och utveckla fastigheter för offentliga verksamheter i Gävle kommun. De flesta som bor i Gävle nyttjar våra lokaler på ett eller annat sätt. I vårt fastighetsbestånd hittar du allt från skolor och förskolor till idrottsanläggningar, kulturbyggnader och kontorslokaler. Genom samarbete skapar vi bästa tänkbara förutsättningar för att våra hyresgäster ska lyckas med sina verksamheter i våra lokaler.

På byggavdelningen arbetar vi med projektledning av stora och små projekt. Våra uppdrag handlar om att i nära samarbete med vår fastighetsförvaltning projektleda planerat underhåll, verksamhetsanpassningar samt om- och tillbyggnader på våra fastigheter. Även stora nybyggnationsprojekt och beredningar är en viktig del av vår verksamhet. På avdelningen finns också inköpsspecialister som ansvarar för våra upphandlingar.

Vi söker nu projektledare till vår byggavdelning som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare har du ansvar för ledning av olika typer av projekt. Projekten fokuserar på att utveckla vår verksamhet och inkluderar i huvudsak om- och tillbyggnad såväl som nyproduktion av fastigheter.

Projekten drivs i nära samarbete med interna kollegor, konsulter, verksamhet, myndigheter och entreprenörer. Din uppgift som projektledare blir att leda, planera och följa upp projekten så att myndighetskrav, ekonomi, kvalitets- och miljökrav uppfylls. Upphandlingar sker i samarbete med våra inköpsspecialister.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst treårig högskoleutbildning inom fastighetsrelaterade utbildningar, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet med byggteknisk inriktning. Du gör dig förstådd och förstår svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi ser det som meriterande om du är certifierad enligt IPMA/PMI.

I rollen som projektledare hos oss har du förmågan att vara självgående och lyhörd. Du är fokuserad och lösningsorienterad samt duktig på att strukturera och prioritera ditt arbete. Då arbetet som projektledare innebär många kontakter både externt och internt så är det även viktigt att du har god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande och utmanande projekt.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast:  2022-01-16

Referensnummer: Projektledare

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontaktpersoner:

Ingunn Opheim, Tf byggchef, 0704141107

Johanna Bergström, HR-specialist, 0700826989

 

Fackliga företrädare:

Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer, 026178203

Johan Frisk, Vision, 0700826436