Gavle Drift & Service

Beredare

Gävle

Vi söker en beredare till vår GataPark-avdelning


Om arbetsplatsen

Gavle Drift & Service ska genom nytänkande, kombinerat med gedigen kvalitet och yrkesskicklighet, leverera drift- och servicetjänster inom mark, park, gata och fastighet till Gävle kommunkoncern. Vi levererar även hållbara fordon och transportlösningar och ingår tillsammans med Gavlefastigheter i Gavlia-koncernen. Vi är två bolag med en gemensam nämnare – Vi arbetar för Gävles bästa!

På GataPark-avdelningen sköter vi om och underhåller Gävles utomhusmiljöer. Vi tar bland annat hand om många av Gävles skolgårdar, lekplatser, parker och grönområden så att utemiljön upplevs som trygg, välskött och vacker året om. Vi ser också till att stadens tekniska trafiklösningar fungerar som tänkt.

Nu söker vi en beredare som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

 

Arbetsuppgifter

Som beredare arbetar du med att säkra mottagandet av avdelningens kund- och leverantörsbeställningar i form av förfrågningar/arbetsorder/felanmälningar. Du bereder, koordinerar och organiserar fördelningen av arbetsordrar inom avdelningen och efter utfört arbete återrapporterar till kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Beredning, hantering och resurssättning av arbetsordrar
• Återrapportering av utfört arbete till kund
• Fakturering mot kund
• Aktivt vara delaktig i att utveckla avdelningens arbetssätt och systemstöd
• Kundkontakt
• Administrativt stöd till avdelningen

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en 3-årig gymnasial utbildning. Tidigare erfarenhet från beredare/ordermottagare och anläggning, parkskötsel eller fastighetsskötsel är meriterande. Vidare ser vi att du har gedigna kunskaper inom IT-området samt erfarenhet av administrativt arbete och fakturering.

Som person ser vi att du har förmågan att kreativt lösa problem inom arbetsområdets givna ramar och att du kan arbeta bra i team såväl som självständigt. Vi ser också att du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi söker dig som har ett brinnande intresse och driv inom verksamhetsområdet samt brinner för att ge service.

B-körkort är ett krav och beredskapstjänst kan förekomma.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast:   2020-08-09

Referensnummer:   GDS20 beredare

 


Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

 

Kontakt

Kontaktpersoner

Michael Thorén Zmudzin, Avdelningschef GataPark, 026179185

Johanna Bergström, HR-specialist, 070-0826989

 

Fackliga företrädare

Per Härdin, Kommunal, 079-0729330