Gavle Drift & Service

Snickare

Gävle

Nu söker vi en snickare som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

Om arbetsplatsen

Gavle Drift & Service ska genom nytänkande, kombinerat med gedigen kvalitet och yrkesskicklighet, leverera drift- och servicetjänster inom fastighet till Gävle kommunkoncern. Vi levererar även hållbara fordon och transportlösningar och ingår tillsammans med Gavlefastigheter i Gavlia-koncernen. Vi är två bolag med en gemensam nämnare – Vi arbetar för Gävles bästa!

På serviceavdelningen erbjuder och utför vi olika typer av bygg- och servicetjänster för tillsyn, skötsel, underhåll och reparationer av fastigheter och lokaler. Vi arbetar med byggtjänster för felanmälan, mindre ombyggnads- och underhållsprojekt samt erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel till Gavlefastigheter som upprätthåller fastigheternas tänkta funktion och skick.

Arbetsuppgifter

Som snickare kommer du att arbeta med servicetjänster som exempelvis felanmälan, tilläggstjänster och planerat underhåll. I praktiken kan det innebära allt från mindre snickeriarbeten och akuta fel till lite större ombyggnads- och underhållsarbeten i exempelvis skolor, förskolor eller andra kommunala lokaler. I samband med våra tilläggstjänster är du i direktkontakt med brukarna ute i verksamheterna. Du redovisar både tid och genomfört arbete digitalt i vårt arbetsordersystem. Du är även delaktig i avdelningens arbete med kundnöjdhet och arbetar dagligen både enskilt och i grupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Arbeta med felavhjälpande underhåll och reparationer alternativt om- till- och/eller nybyggnadsprojekt
• Arbeta med tilläggstjänster direkt mot verksamheterna
• Ge god service i kontakten med våra kunder
• Samordna underleverantörer inom verksamhetsområdet om så behövs
• I vissa fall beräkna offerter och utreda förfrågningar
• Medverka vid olika typer av möten på beställarens inrådan
• Digitalt redovisa tid och underlag för fakturering till kund
• Kontrollera och mottagningsattestera fakturor

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har 3-årig gymnasial utbildning inom bygg och anläggning, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker har flerårig erfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav liksom grundläggande IT-kunskaper.

Vi söker dig som är en kreativ problemlösare inom ditt kompetensområde. Du tycker om att jobba självständigt men värnar också om ett bra samarbete. Vi lägger stor vikt i att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Vidare ser vi att du är engagerad och har ett driv i ditt arbete.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk!


Kontaktpersoner

Martin Horn, Avdelningschef serviceavdelningen, 026178242

Johanna Bergström. HR-specialist, 0700826989

Fackliga företrädare

Göran Wallin, Kommunal, 079-072 96 18

Johan Frisk, Vision, 0700826436

Karin Andersdotter, Sveriges ingenjörer, 026-17 82 03

Övrigt

Vill du veta var vi finns? Se var arbetsplatsen på karta här!