Gavle Drift & Service

GataPark-arbetare

Gävle

Vi söker dig med erfarenhet inom park och yttre fastighetsskötsel

Om arbetsplatsen

Gavle Drift & Service ska genom nytänkande, kombinerat med gedigen kvalitet och yrkesskicklighet, leverera drift- och servicetjänster inom mark, park, gata och fastighet till Gävle kommunkoncern. Vi levererar även hållbara fordon och transportlösningar och ingår tillsammans med Gavlefastigheter i Gavlia-koncernen. Vi är två bolag med en gemensam nämnare – Vi arbetar för Gävles bästa!

På GataPark-avdelningen sköter vi om och underhåller Gävles utomhusmiljöer. Vi tar bland annat hand om många av Gävles skolgårdar, lekplatser, parker och grönområden så att utemiljön upplevs som trygg, välskött och vacker året om. Vi ser också till att stadens tekniska trafiklösningar fungerar som tänkt.

Nu söker vi GataPark-arbetare inom parkskötsel och yttre fastighetsskötsel som tillsammans med oss vill arbeta för Gävles bästa!

 

Arbetsuppgifter

Som GataPark-arbetare arbetar med parkskötsel, gatuunderhåll och viss markanläggning. Allt för Gävles bästa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Yttre skötsel/parkskötsel – gräsklippning, skötsel av rabatter och häckar, lekytor och andra typer av grönytor, trädbeskärning, ogräsrensning, renhållning, vattning av blommor etc.
Träd/skogsarbete såsom körning med motorsåg, röjsåg, trädvård, etc.

Inom avdelningen förekommer även arbetsuppgifter inom gatuunderhåll som exempelvis snöröjning, halkbekämpning, sandupptagning, lagning/underhåll och tillsyn av vägnätet. På avdelningen finns även arbeten inom markanläggning så som byggnationer av lekplatser, stigar, cykelvägar, schaktarbeten och plattläggning.

Tjänsten kan även komma att innefatta ett uppdrag som områdessamordnare. Områdessamordnarna arbetar på årsbasis och stödjer enhetschef i att vägleda och koordinera arbetslaget i det dagliga arbetet.

Beredskapstjänstgöring förekommer.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har 3-årig gymnasial utbildning med relevant inriktning för tjänsten alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha intresse samt erfarenhet av maskiner som används inom park- och gatudrift. God datavana samt kunskap i svenska språket är nödvändig då kundkontakt samt dokumentation är en viktig del av ditt dagliga arbete.

Du som söker har:
– Erfarenhet från yttre skötsel/parkskötsel
– B-körkort är ett krav
– Godkänt förarbevis för hjullastare
– Tidigare erfarenhet från arbetsledning är meriterande
– C och/eller CE-behörighet är meriterande
– Meriterande med röjsågs- och motorsågsutbildning
– Vana från snöröjning/halkbekämpning eller anläggningsmaskiner är meriterande

Som person är du noggrann, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du är ansvarstagande och trivs i en roll där du lämnas stor frihet. Vidare ser vi att du har ett engagemang och intresse för verksamheten. Då direkta kundkontakter förekommer har du förmågan att skapa och upprätthålla goda sociala kontakter.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

 Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-13

Referensnummer:   GDS20 GataPark-arbetare


Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktpersoner

Johanna Bergström, HR-specialist, 070-0826989
Camilla Hoffman, Enhetschef GataPark, 026178148

Fackliga företrädare

Johan Frisk, Vision, 0700826436
Per Härdin, Kommunal, 079-0729330

Varmt välkommen med din ansökan!