Gårö Plåtprodukter

Stans-/laseroperatör

Gnosjö

Är du vår nya stans-/laseroperatör?

Är du intresserad av ett aktivt och varierande jobb med stor möjlighet till personlig utveckling? Vill du arbeta på en modern arbetsplats med medarbetaren i fokus, där du känner dig betydelsefull på jobbet? Är du tekniskt intresserad, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo? Då ska du söka jobbet som operatör i vårt stans/laser team!

 

Om tjänsten

I rollen som operatör i vårt stans/laser team spelar du en central roll i verksamheten på ett företag som ständigt utvecklas och alltid sätter arbetsmiljön, säkerheten och kunden i fokus. På vår avdelning är vi högt automatiserade med helautomatiska stans och lasermaskiner, Seriestorlekarna varierar från små till stora serier. Arbetet kräver därför flexibilitet och mångsidighet.

Arbetet är varierande och det finns alltid möjlighet att till utveckling. Du kommer få möjligheten att arbeta i team samtidigt som du alltid utvecklar dig själv genom att hitta lösningar på olika problem.

Vi har flera lediga tjänster, både på dagtid och kvällstid.

 

Om dig

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta i ett högt tempo på en aktiv arbetsplats. Eftersom ingen dag är den andra lik ser vi gärna att du är flexibel och ansvarstagande med ett öga för problemlösning. Vi värdesätter kompetens såväl som personlig lämplighet och letar efter en engagerad medarbetare som alltid stöttar sina kollegor och vill leverera högsta kvalitet. Detta ställer även krav på effektivitet och noggrannhet.

Erfarenhet av ritningsläsning är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är en förutsättning eftersom ritningarna är på svenska. Har du erfarenhet av plåtbearbetningsmaskiner är detta också meriterande. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar truckköring.

 

Om oss

Gårö Plåtprodukter grundades år 1998 och verkar mitt i Gnosjö. För oss är personligt engagemang av största vikt – vi satsar offensivt och vill vara det självklara valet inom plåtbearbetning. Vårt erbjudande innefattar hela processen från ritning till leveransklar produkt, där våra kompetenta medarbetare alltid levererar högsta kvalitet.

Vi har en stark företagskultur där alla våra medarbetare är lika viktiga. På företaget har vi bland annat en personalklubb där vi tillsammans hittar på aktiviteter, åker på resor, äter god mat, umgås och har det trevligt utanför jobbet.

Vi är stolta över vårt unika samarbete med duktiga och hjälpsamma likasinnade i närområdet. Vår Gnosjöanda hjälper oss att våga utmana samtidigt som vi behåller högsta kvalitet genom smarta småländska lösningar.

Hur är det att jobba hos oss?

Björn Cajback, operatör/programmerare, berättar om varför han drygt fyra år fortfarande älskar att komma till jobbet.

“Mitt jobb som stansoperatör/programmerare är väldigt kul och givande, man får lära sig nya saker hela tiden och arbeta med den senaste tekniken/maskinerna.

Friheten att kunna ta egna beslut och påverka sitt arbetssätt vilket är väldigt bra.”

Björn berättar också vad han upplever som bäst med sitt team.

Vi jobbar mot samma mål och alla ställer alltid upp och är positiva även om det är kämpigt ibland. Man får alltid bra feedback vilket gör en motiverad till att göra ett så bra jobb som möjligt.”

Vem bör söka dessa tjänster som stans-/laseroperatör?

“Är du tekniskt intresserad och vill utvecklas i en bra miljö ska du söka till oss. Vi är en bra grupp som alltid hjälper varandra så att man kan känna sig trygg i sitt arbete.””

Låter det spännande? Tveka inte att skicka ditt CV.

Click or drag a file to this area to upload.