Gårö Plåtprodukter

Operatör till Kantpressteam

Gnosjö

Är du vår nya kantpressoperatör?

Är du intresserad av ett aktivt och varierande jobb med stor möjlighet till personlig utveckling? Vill du arbeta på en modern arbetsplats med medarbetaren i fokus, där du känner dig betydelsefull på jobbet? Är du tekniskt intresserad, noggrann och van att arbeta i ett högt tempo? Då ska du söka jobbet som operatör i vårt kantpressteam!


Om tjänsten

I rollen som operatör i vårt kantpressteam spelar du en central roll i verksamheten på ett företag som ständigt utvecklas och alltid sätter arbetsmiljön, säkerheten och kunden i fokus. På vår kantpressavdelning finns allt från manuella kantpressar med förberedande simuleringsstationer till robotbetjänade robotceller. Seriestorlekarna varierar från små till stora serier. Arbetet kräver därför flexibilitet och mångsidighet.

Arbetet är varierande och det finns alltid möjlighet att växa. Du kommer få möjligheten att arbeta i team samtidigt som du alltid utvecklar dig själv genom att hitta lösningar på olika problem.

Eftersom tjänsten är förlagd till tidigt dagskift är det en förutsättning att du kan ta dig till jobbet utan att vara beroende av kollektivtrafiken.

Om dig

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta i ett högt tempo på en aktiv arbetsplats. Eftersom ingen dag är den andra lik ser vi gärna att du är flexibel och ansvarstagande med ett öga för problemlösning. Vi värdesätter kompetens såväl som personlig lämplighet och letar efter en engagerad medarbetare som alltid stöttar sina kollegor och vill leverera högsta kvalitet. Detta ställer även krav på effektivitet och noggrannhet.

Erfarenhet av ritningsläsning är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, en förutsättning eftersom ritningarna är på svenska. Har du erfarenhet av plåtbearbetningsmaskiner och helst bockning är detta också meriterande.

Om oss

Gårö Plåtprodukter grundades år 1998 och verkar mitt i Gnosjö. För oss är personligt engagemang av största vikt – vi satsar offensivt och vill vara det självklara valet inom plåtbearbetning. Vårt erbjudande innefattar hela processen från ritning till leveransklar produkt, där våra kompetenta medarbetare alltid levererar högsta kvalitet.

Vi har en stark företagskultur där alla våra medarbetare är lika viktiga. På företaget har vi bland annat en personalklubb där vi tillsammans hittar på aktiviteter, åker på resor, äter god mat, umgås och har det trevligt utanför jobbet.

Vi är stolta över vårt unika samarbete med duktiga och hjälpsamma likasinnade i närområdet. Vår Gnosjöanda hjälper oss att våga utmana samtidigt som vi behåller högsta kvalitet genom smarta småländska lösningar.

Hur är det att jobba hos oss?

 

Emma Johansson, robotoperatör, berättar om varför hon efter 8 år fortfarande älskar att komma till jobbet.

– Jag började arbeta extra på timmar, nu nästan 8 år senare är jag fortfarande kvar tack vare mina möjligheter att utvecklas till vad jag jobbar med idag. Jobbet är inte bara utvecklande, det är roligt också! Jag får möjligheten att hjälpa och arbeta tillsammans med mina kollegor, utveckla och förbättra program, skapa nya program och hitta lösningar på olika problem.

 

Emma berättar också hur hon  motiveras också av den starka företagskulturen.

”Jag känner mig betydelsefull! Varje dag är unik och det finns alltid en möjlighet till utveckling. Ett av våra värdeord är personligt engagemang, och det syns verkligen tydligt i det dagliga arbetet där varje kollega ser till att hålla högsta kvalitet på detaljerna som tillverkas samtidigt som vi ser till att kunderna får sina detaljer i tid.”

Teamet är verkligen ett team, vi hjälper varandra och skapar en trevlig arbetsmiljö där alla är välkomna. Några av mina kollegor har också blivit mina bästa vänner även utanför arbetet!

Emma

Låter det spännande? Tveka inte att skicka din ansökan och bli vår nya kollega!

Click or drag a file to this area to upload.