Är du vår nästa Mekaniker?

Frewito – Verkstaden för
entreprenadmaskiner
i Storstockholm!


Är du en skicklig mekaniker med ett brinnande intresse för tunga fordon? Vill du jobba på ett familjärt, välmående företag med sin bas i toppmoderna verkstadslokaler i Bro? Då har vi kommit en bra bit på vägen. Frewito växer och söker nu mekaniker till vårt team; både verkstadsmekaniker och fältmekaniker. Trivs du med att köra Stockholm runt i din servicebil och självständigt hjälpa våra kunder med komplexa reparationer och felsökningar ute på fält? Eller föredrar du att spendera din arbetsdag i verkstaden med reparationer tillsammans med dina andra kollegor? Oavsett vad har vi en plats för dig på Frewito.

När vår VD Fredrik startade verksamheten år 2000 sköttes allt från pappersarbete till meckande av en enda person – honom själv. Nu, drygt 20 år senare, är vi 23 glada medarbetare på olika poster som alla arbetar med det vi kan bäst för att tillsammans leverera enastående service och reparationer av högsta klass till entreprenadmaskiner. Till skillnad från många i branschen är vi inte låsta till ett eller två specifika varumärken. Vi utför reparationer på alla varumärken och alla typer av entreprenadmaskiner. Enkelt förklarat: en ovanligt varierad arbetsdag och en kompetensutveckling som är svårslagen! Under hösten år 2020 så flyttade vi in i vår nya toppmoderna verkstad fullt utrustad med verktyg, redskap och utrustning som ger oss alla förutsättningar för att ge våra kunder service i världsklass. Kort och gott – om du vill bli vassast i branschen på reparationer, underhåll och utrustning av entreprenadmaskiner så har du din chans här!

Är du vår nästa Verkstadsmekaniker?

Som verkstadsmekaniker måste du trivas med att arbeta i en grupp tillsammans med andra inne på en verkstad. Man måste ha ett driv och stark vilja att utvecklas samt vara mån om att alltid göra ett jobb av högsta klass. Vi nöjer oss inte med halvdant. Tjänsten består av reparationer av entreprenadmaskiner och dess tillbehör inne på vår verkstad, Ullevivägen 16B i Bro.

Exempel på arbetsmoment.

 • Renovering av hydrauliska komponenter så som hydraulcylindrar.
 • Reparationer av tiltrotatorer.
 • Mindre smidesjobb, t.ex. tillverkning fästen, specialverktyg etc.
 • Större reparationer av maskiner. T.ex. byten av växellådor, axlar, hydraulpumpar, motorer
  och liknande.

Kvalifikationer

 • B-körkort.
 • Erfarenhet som mekaniker. Helst inom entreprenadmaskiner, men annars bil/buss/lastbil.
 • Intresse av fordon och yrket mekaniker.
 • Grundläggande kunskap om fordonselektronik och hydraulik.

Trivs du att jobba som Fältmekaniker?

Som fältmekaniker reser du runt hela Storstockholm och mälardalen och hjälper våra kunder med sina problem. Allt från vanliga servicar och oljeläckage till avancerade felsökningar. Du utgår från vår nybyggda verkstad på Ullevivägen 16B i Bro och har hela storstockholm och mälardalen som din arbetsplats.

Oftast kommer du att arbeta ensam mot kund, så det är viktigt att du är en självständig och lösningsorienterad person som helt enkelt fixar biffen oavsett vilket problem du stöter på. Eftersom att du blir ansiktet utåt mot våra kunder behöver du också vara social, trevlig och tycka om kundkontakt.

 

Kvalifikationer

 • Ett B-körkort är ett måste. Körkort såsom BE, C1 och C är även en fördel.
 • Personen vi söker måste ha tidigare erfarenhet av entreprenadmaskiner och reparationer.
 • Som fältmekaniker är det viktigt med god social kompetens, då mekanikern har mycket direkt kundkontakt och är företagets ansikte utåt.
 • Lösningsorienterad, driven, noggrann och uppfinnelserik är ord som beskriver dig.
 • Du måste vara hungrig på att lära dig nytt och utvecklas.

“Även om man jobbar här i 10, 20 år så blir man aldrig fullärd. Vi har en bredd som få i branschen kan konkurrera med och jobbar med extremt många komponenter, märken och typer av maskiner. Därför skulle jag säga att ett jobb hos oss är perfekt för den som verkligen älskar sitt yrke och aldrig vill sluta utvecklas och lära sig nytt.”

- Filip Thorburn, Verkmästare

Känner du igen dig i någon av dessa roller?
Då är du välkommen med din ansökan!

Kontaktperson för information om tjänsten: Filip 073 907 95 45, filip@frewito.se

Click or drag a file to this area to upload.