Frewito söker nya kollegor

Ge din karriär en fullservice på Frewito

Frewito är en heltäckande verkstad för entreprenadmaskiner med siktet inställt på en servicenivå i världsklass. Det bästa är att samma målsättning även gäller för medarbetarnas trivsel. Är det kanske du som blir det nya kugghjulet i vårt väloljade maskineri?


 

Kall metall, varma hjärtan

Trots att vi jobbar med maskiner är atmosfären hos oss sällsynt mänsklig. Med regelbunden teambuilding, härliga förmåner och en familjär stämning ligger en stor del av vårt fokus på välmående medarbetare.

 

Detta företag är väldigt familjärt! Alla pratar med alla, behöver man hjälp så hjälper alla till. Cheferna är måna om sina medarbetare, utvecklingen och arbetsplatsen.” Alicia, Junior Verkstadsmekaniker.

”På Frewito erbjuds du både interna och externa utbildningar. Jag jobbar mycket med att lära ut min kunskap till nästa generation och tycker det är givande att vara i en bransch som är i ständig utveckling!” Mathias, Förste mekaniker/intern utbildare.

Med stenhårt fokus på en god arbetsmiljö

Att alla mår bra och inte minst har kul på jobbet har varit en nyckelfaktor för att Frewito kunnat prestera på hög nivå. På senare tid har företaget växt till 23 personer och flyttat in i en ny toppmodern verkstad med alla förutsättningar att växla upp ytterligare. Vår utrustningsmekaniker Andreas sätter fingret på den patenterade Frewito-stämningen.

”Vi brukar styra upp AW, ha tävlingar, julbord, gå på gala och dra i väg på kryssningar. När vi får feeling så spelar vi biljard på lunchtid, som vi har i lunchrummet. Det bjuds ofta på gofika då det finns flera duktiga ”bagare” i teamet.” Andreas, Utrustningsmekaniker.

Övriga förmåner:

 • Tjänstepension
 • Privat sjukvårdsförsäkring
 • Årlig galamiddag
 • Grillfest på sommaren
 • Kickoffer med övernattningar/roliga aktiviteter

Spetsa öronen – vi är på jakt efter nya familjemedlemmar

 

Fältmekaniker med spring i benen? Hos oss kommer dina arbetsdagar bestå av att felsöka och reparera alla typer av entreprenadmaskiner ute i fält hos våra kunder. Du kommer vara vår mekanikexpert och behöver därför även ha:

 • B-körkort (körkort så som BE, C1 och C är en fördel)
 • En hunger, vara alert med social kompetens

 

Utrustningsmekaniker som är händig med sina montagefingrar? Här får du arbeta som regelrätt maskinbyggare, se till att maskiner byggs och anpassas efter våra kunders önskemål. Du behöver ha:

 • B-körkort (körkort så som BE, C1 och C är en fördel)
 • Erfarenhet av fordonsskötsel och gärna även av hydraulik

 

Verkstadsmekaniker sugen på att kliva in i en toppmodern verkstad? Här får du göra magi i form av alla typer av reparationer på entreprenadmaskiner. I den här varierade tjänsten behöver du vara en noggrann problemlösare och ha:

 • B-körkort (körkort så som BE, C1 och C är en fördel)
 • Erfarenhet av att skruva och mecka

 

LÄS MER OM ALLA TJÄNSTERNA HÄR

Passar någon av tjänsterna in på dig? Tveka inte på att höra av dig!