Francotyp

Sales Representative

Stockholm

Tävlingsinriktad och hungrig på att utvecklas?

Vi söker dig som är energisk och driven med en stark vilja att lära sig och utvecklas inom försäljning.

Du kommer att hamna i ett Sales Representative team och utbildas samt utvecklas, för att nå toppen som en Distriktssäljare.

Vi är Francotyp. Vi är specialisterna inom vår bransch och har de senaste åren varit på en resa som inneburit stark tillväxt, en resa vi nu bjuder in dig till att vara med på!

 

Vi kan konsten att utbilda

Om du har erfarenhet inom försäljning är inte avgörande. Vi har redan alla verktyg, all erfarenhet, en säljakademi och kontinuerliga utbildningar; samt väldigt goda kollegor där alla delar med sig utav sin kunskap. Vi tror däremot att du är en person som söker utveckling, ansvar, resultat, och glädje. Vi vill satsa på dig, och lära dig allt vad vi kan, så att du kan vara en viktig del utav vår framtid.

Vi tror på vår framtid, och vill att du ska vara med och skapa den tillsammans med oss. Därför är faktorer som arbetslycka, trivsel, gemenskap och gruppdynamik något som genomsyrar vår vardag.

Din roll som Sales Representative

Sales Representative hos Francotyp är ett unikt arbete inom försäljning. Som Sales Rep utbildas och utvecklas du inom försäljning, samtidigt som du bedriver en försäljning gentemot nya företagskunder. Målsättningen är att utvecklas till den punkt där du kan axla ett eget distrikt hos oss.

När du väl blivit en distriktssäljare sköter du ditt yrke efter en stor del egen planering. Ett arbete med frihet och med strategiska inslag, vilket bidrar till en starkare utveckling för dig. Successivt växer distriktet genom din egna insats och skapar yrkesstolthet, trygghet och en framtid. Det är ett stort ansvar hos oss varför vi satsar hårt på dig.

Våra ledord

Innovation, Engagemang, och Lojalitet är våra ledord och de genomsyrar vår arbetsplats.

 

Glömde vi nämna?

  • Fast lön + Provision
  • Heltidstjänst
  • Säljtävlingar
  • Resor
  • Engagerade kollegor
  • Mobiltelefon
  • Pool-bil
  • Tillgång till gym

Har du frågor om tjänsten, kontakta vår sales manager Diene Sinkkonen, diene.sinkkonen@francotyp.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om du vill vara med och göra skillnad, utvecklas, drivs av resultat, samt tycker våra ledord känns spännande, borde du vara med oss på vår fantastiska resa!

(valfritt)