Francotyp

IT-specialist

Stockholm

Nu söker vi någon som kan ta sig an flera olika ansvarsområden för oss inom IT, digital support och service. Detta är en viktig roll hos oss för att resten av bolaget ska nå sin absoluta topp. Vi är specialisterna inom vår bransch och har de senaste åren varit på en resa som inneburit stark tillväxt, en resa vi nu bjuder in dig till att vara med på.

 

Om tjänsten

Vi behöver en riktig multitasker som brinner för IT, support och service. De primära uppgifterna kommer att kretsa kring digitalt supportansvar, IT-miljön, samt serviceteknik. Vi lanserar en ny digital produkt som behöver en supportansvarig och rollen handlar om att bemästra och förstå produkten internt för bolaget, men också för dess blivande kunder. För att verkligen lyckas med det kommer du att få den utbildning och stöd som krävs.

Vi behöver även någon ansvarig för vår IT-miljö bestående av datorer, program, skrivare, osv. Rollen innebär att stödja resten av bolaget så att allt fungerar som det ska. Vi har ett externt IT-bolag idag och du tar över kontakten med dem så att vi andra kan göra våra huvudsysslor.

Sist men inte minst behöver vi även en stand-in i vår serviceavdelning, som handlar om att reparera och konfigurera våra mekaniska produkter. Vi har redan mästare på plats som kommer att lära dig, men vi vill förstärka avdelningen med en extra talang när det behövs.

Dessutom erbjuder tjänsten:

  • Fast lön
  • Heltidstjänst
  • Resor och aktiviteter
  • Pool-bil
  • Tillgång till gym

Om dig

Vi tror att du är en talang mellan 20-30 år, har bra koll på datorer och IT och vill hitta ett grymt bolag att ansluta dig till. På sikt ser vi gärna att du vill växa in i en framtidsroll hos oss. Erfarenhet eller utbildning inom IT är inte avgörande, men meriterande. Vi tror mer på att du kommer behöva vara flexibel, ansvarsfull, och öppen för att lära dig nya saker!

Om oss på Francotyp

Vi är ett mindre dotterbolag med 18 anställda där alla känner varandra. Innovation, Engagemang, och Lojalitet är våra ledord och de genomsyrar vår arbetsplats. Vi sätter trivsel väldigt högt och vill se en långvarig relation där du utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet.  Därför är faktorer som arbetslycka, gemenskap och gruppdynamik något som genomsyrar vår vardag.

Vi tillhör Francotyp-koncernen som är ett globalt bolag med snart 100 års erfarenhet. Vi är experter inom vår bransch som handlar om postala- samt kommunikationslösningar, både fysiskt och digitalt. I Sverige har vi haft eget kontor sedan 2010, och vi har konstant vuxit sedan dess. Om du vill vara med och göra skillnad, samt utvecklas, och tycker våra ledord är bra, borde du vara med oss på vår fantastiska resa!

Våra medarbetare berättar:

Det speciella med just mitt jobb är att vi har så otroligt roligt. Vi har förmånen att åka på konferenser, en bra lön och goa kollegor. På tal om kollegor är även min chef fantastisk - något jag verkligen uppskattar

Joakim

Det sköna med mitt jobb är att det är mycket frihet under ansvar. Jag har dessutom ett utvecklande jobb och det tycker jag även efter ett par år här. Vi har även en sammanhållning på arbetsplatsen med skratt och allvar, nästan som en familj. Underbart!

Bryan

Har du frågor om tjänsten, maila gärna jobb@francotyp.se

Ser fram emot din ansökan!

Valfritt