FÖ Bygg

Kalkylator

Sala

En noggrann kalkylator sökes till ledande byggföretag i Sala

 

Är du expert på projektkalkyleringar, Bidcon och anbudsprocesser? Nu söker vi på FÖ bygg efter vår nya kalkylator som är redo att ta sig an våra spännande byggnadsprojekt. Låter detta som något för dig? Fortsätt läsa!

 

Om tjänsten

Som vår kalkylator kommer du att vara en stor del av vårt företag, där du lugnt och metodiskt framställer projektkalkyleringar, hanterar inköp och jobbar nära både kund och arbetsledare i de många olika byggnadsprojekt vi på FÖ Bygg har. Du hanterar anbudsprocessen till färdigt anbudsförslag genom att hantera offertförfrågningar till leverantörer, identifiera risker, läsa handlingar och hittar konkurrenskraftiga lösningar. Du bidrar med stöd till projektledare och tar del av utvecklandet av våra byggnationer. Med stort driv och en positiv attityd spelar du en viktig roll i vårt arbete med att bygga hållbara lösningar för framtiden.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb som kalkylator med bra förmåner, möjligheter till resor i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett bra arbetslag – ett gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans! Hos FÖ Bygg får du möjligheten att utvecklas och ta nästa steg i din karriär.

 

Vem är du?

Vi tror att du har tidigare vana att arbeta med liknande uppgifter, exempelvis inom byggbranschen. Du är väl bekant med hur anbudsprocesser funkar och är analytisk i ditt arbete för att identifiera risker och presentera välkalkylerade lösningar. Du är också bekväm med att jobba i Bidcon. Som person är du noggrann och metodisk i ditt arbetssätt och trivs bra med att jobba självständigt och under eget ansvar. Utöver detta så är att ha många bollar i luften samtidigt något du verkligen gillar, samt så uppskattar du de många fördelar ett så varierande jobb som detta har att erbjuda. Vi är stolta över att alltid kunna leverera en hög kvalitét på våra arbeten för att säkerställa nöjda kunder och vi ser därför gärna att även du, precis som oss, drivs av goda resultat och att alltid leverera det där lilla extra som utmärker FÖ Bygg!

Att komma till jobbet på måndag morgon ska vara roligt! Därför är vi på FÖ bygg extra stolta över vår positiva, lättsamma och trevliga arbetsmiljö vi gemensamt bidrar till. Vi ser därför gärna att även du är en lagspelare som ser till både dina kollegors och arbetslagets bästa. Vi är övertygade om att glada medarbetare och en trivsam arbetsmiljö är av allra största vikt i vårt mål att skapa nöjda kunder och säkerställa vår höga kvalitet!

Vi tror också att du uttrycker du dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har med fördel B-körkort och gillar möjligheten att resa i tjänsten. Vi är baserade i Sala så du bor med fördel i närområdet eller i Västerås!

Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan!

 

Vilka är vi?

FÖ bygg har funnits sedan 1997 i Sala och har sedan dess varit en stor aktör inom den lokala byggbranschen. Våra 30-tal anställda har stor kunskap, kompetens och erfarenhet inom vårt område. Vi specialiserar oss särskilt på projektering, nybyggnad, ombyggnad, reparationer, ritningar och byggnadshandlingar. Vi är våtrumsbehöriga och anslutna till PER. Utöver detta har vi en stark miljöprofil och arbetar ständigt för en hållbar industri och hållbara arbetsmetoder samt är certifierade inom ISO9001 och ISO14001.

Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid!

 

Vad säger medarbetare?

”Mitt jobb är att arbeta som arbetsledare och projektledare för FÖ Bygg, vilket är en rolig och utmanande roll där man får hantera många saker samtidigt. Jag jobbar med medelstora samt mindre projekt som jag själv får leda. Med min bakgrund som tidigare snickare är det något som passar mig bra och som utvecklar mig.

Varför jag trivs bra hos FÖ Bygg är bland annat för att vi jobbar tätt och tillsammans med varandra där alla stöttar alla för att ro alla projekt i land. Vi satsar på kvalitet och håller hög service mot våra kunder, vilket gör att vi är stolta över det vi gör. Vi är även tighta i teamet under fester, resor och andra aktiviteter – detta bidrar till en skön sammanhållning som gör att man trivs” berättar Micke, arbetsledare för FÖ Bygg.

Låter tjänsten intressant! Välkommen in med din ansökan!

 

Diversitet och mångfald på arbetsplatsen är viktigt för oss och vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.

Click or drag a file to this area to upload.