FÖ Bygg

Arbetsledare

Sala

Driven arbetsledare sökes till ett ledande byggföretag i Sala

 

Nu söker vi på FÖ bygg någon som är redo att ta sig an den spännande rollen som vår nya arbetsledare. Låter detta intressant? Fortsätt läsa!

 

Om tjänsten 

Du kommer som vår arbetsledare under stort eget ansvar att jobba med spännande och varierande byggprojekt. Du antar en roll som en kompetent och professionell lagledare med ett öga för kundfokus och dina medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår att medverka vid projektmöten, besiktningar och i allmänhet spela en nyckelroll i vårt arbete inom byggbranschen – där vi bygger för framtiden. Med ett stort driv och ett vänligt bemötande kommer du att ansvara för olika byggprojekt med stort fokus på kvalitet.

I gengäld erbjuder vi ett roligt och varierande jobb med mycket bra förmåner, möjlighet att resa i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett bra arbetslag – ett gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans! Vi erbjuder dig möjligheten att ta din karriär inom byggbranschen ytterligare ett steg längre och i en bransch med stor variation.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en social, driven och kompetent person med känsla för professionalitet i din yrkesroll. Att ständigt utvecklas är något som driver dig framåt och gör dig till den viktiga del du kommer vara i vårt företag. Vi ser gärna att du är en person som, precis som oss, ser vikten i att vårda våra kundrelationer samt är lyhörd och lösningsorienterad inför kundens behov. Du har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och trivs med att arbeta under stort ansvar och med många bollar i luften samtidigt – detta givetvis med mycket frihet!

Att komma till jobbet på måndag morgon ska vara roligt! Därför är vi på FÖ bygg stolta över vår positiva, lättsamma och trevliga arbetsmiljö vi gemensamt bidrar till. Vi ser därför gärna att även du är en lagledare som ser till både dina kollegors och arbetslagets bästa. Vi är övertygade om att glada medarbetare och en trivsam arbetsmiljö också bidrar till att skapa nöjda kunder och säkerställa vår höga kvalitet.

Utöver detta uttrycker du dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort och gillar möjligheten att resa i tjänsten mellan våra olika byggprojekt. Vi är baserade i Sala så du bor med fördel i närområdet eller i Västerås.

Låter detta som dig?

 

Vilka är vi?

FÖ bygg har funnits sedan 1997 i Sala och har sedan dess varit en stor aktör inom den lokala byggbranschen. Våra 30-tal anställda har stor kunskap, kompetens och erfarenhet inom vårt område. Vi specialiserar oss särskilt på projektering, nybyggnad, ombyggnad, reparationer, ritningar och byggnadshandlingar. Vi är våtrumsbehöriga och anslutna till PER. Utöver detta har vi en stark miljöprofil och arbetar ständigt för en hållbar industri och hållbara arbetsmetoder samt är certifierade inom ISO9001 och ISO14001.

Tillsammans bygger vi för en hållbar framtid!

 

Vad säger medarbetare?

“Jag har jobbat på FÖ Bygg som arbetsledare och projektledare i drygt 20 år och det bästa med detta jobb är de spännande utmaningar jag får möjligheten att ta mig an. Mina arbetsdagar är otroligt varierande och ingen dag är den andra lik! Man får möjligheten att jobba fritt och själv välja hur man ska lägga upp sina dagar, vilket passar mig väldigt bra” berättar Jimmy, arbetsledare och projektledare.

Jimmy fortsätter:

“Förutom själva arbetsprocessen är både företaget och kollegorna fantastiska. Man står varandra väldigt nära, har roliga fester flera gånger varje år och ibland åker vi även på resor tillsammans. Eftersom vi bara är runt 30 anställda och alltid arbetar direkt under ledningen så har vi en nära arbetsrelation och bra sammanhållning även med dem. Alla jobbar hårt och är stolta över att kunna leverera den kvalitén vi gör och vi har alltid nöjda kunder! ”

Låter tjänsten intressant! Välkommen in med din ansökan!

 

Diversitet och mångfald på arbetsplatsen är viktigt för oss och vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.

Click or drag a file to this area to upload.