Fitesa söker en

Produktionsingenjör

till Norrköping

Vi söker en Produktionsingenjör!

 

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar Nonwowen (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom hygien- och health care sektorn t ex i blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com. 

 


 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Fitesa har säkerhet och kvalité högst på agendan vilket innebär att riskbedömningar inom både säkerhet och kvalité kommer vara en viktig del i ditt arbete som tekniskt ansvarig för en produktionslinje.

Målen för din produktionslinje följs månadsvis och du planerar stoppjobb tillsammans med underhållsavdelningen samt arbetar kontinuerligt med avvikelser och förbättringsarbete inom områdena säkerhet, kvalitet och effektivitet. Du fungerar även som en stödfunktion gentemot skiftgående operatörer vid tekniska problem. I arbetet ingår även samordning av produktionen i ett nära samarbete med avdelningarna kvalité, marknad och logistik.

Tjänsten kräver en tydlig kommunikation för att säkerställa att produktionen är säker och stabil vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga.

 

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för processindustrins utmaningar och som tycker om att arbeta med problemlösning samt driva förbättringsärenden. Du besitter en högskoleingenjörsexamen eller högre, det är även meriterande med några års erfarenhet inom processindustrin.

 

Ansökan och frågor

Skicka din ansökan till office.swe@fitesa.com eller ansök enkelt här nedan.

Skicka oss gärna din ansökan snarast, dock senast 2022-11-25.

Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Markus Pettersson 0730 438376.

Välkommen med din ansökan! 

 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.