Fitesa

Löne- och personaladministratör

Norrköping

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar Nonwowen (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom hygien- och health care sektorn t ex i blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com. 

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att ansvara för löneberedning i företagets tid- och lönesystem som är Tidomat och Hogia Lön+. Det är både skift och dagtid som personalen arbetar.

Arbetsuppgifterna innebär även att vara delaktig i rekrytering, utbildnings-administration samt varierande personaladministrativa uppgifter. Du kommer arbeta i en liten grupp och det finns möjlighet att påverka tjänsten utifrån tidigare erfarenhet inom personalområdet. Du är en naturlig kontakt för våra medarbetare i olika frågor.

 

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en gymnasial utbildning med inriktning ekonomi eller lön. Gärna läst kurser i HR eller hela programmet. Vi ser helst att du har arbetat ett par år med lönehantering. Gärna i Hogiasystem.

Du bör vara positiv, serviceinriktad och tycka om att få människor i organisationen att trivas.

 

Ansökan och frågor

Skicka oss gärna din ansökan snarast, dock senast 2022-11-23.

Har du frågor om tjänsten kontakta HR-chef Marie Ebbeson 0708 359744.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.