Fitesa

Chef för kvalitet- och processutveckling

Norrköping

Är du Fitesas nya chef för kvalitet- och processutveckling?

 

Fitesa söker en kommunikativ person med god förmåga att förklara komplexa samband. För att trivas i rollen som chef för kvalitet- och processutveckling har du ett stort intresse av att leverera rätt kvalitet till kund samt att utveckla både produkter och våra interna processer. Låter det här som något för dig? Då är det kanske just dig vi söker!

 


 

Om tjänsten

I din roll kommer du att ingå i ledningsgruppen med fyra medarbetare som direktrapporterar till dig. Du är ansvarig för att säkerställa att vår produkt lever upp till kundkraven. Du är också den som driver vårt interna kvalitetsarbete och leder våra revisioner. Rollen kräver struktur och noggrannhet.

 

Om dig

Vi söker dig som har civilingenjörs- eller högskoleutbildning med minst 5 års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskap inom Lean, Six sigma och ISO-revisioner. Vi tror att du är en initiativtagande person som trivs med att ha både interna och externa kontakter ­– och att du är bekväm med att kommunicera på engelska, som är vårt koncernspråk.

 

Dina ansvarsområden

  • Huvudansvar för kvalitets- och verksamhetssystem
  • Kvalitetssäkra processer, rutiner och arbetssätt
  • Ansvar för kvalitetskontroll
  • Ansvar för våra certifieringar, såsom ISO 9001, Oekotex och ISCC
  • Driva ständiga förbättringar genom att utveckla våra processer och produkter
  • Ansvar för att hantera kundreklamationer
  • Ansvara för kundspecifikationer
  • Du ingår i nätverk med alla kvalitetschefer inom Fitesa globalt och reviderar andra Fitesa-fabriker

 

Om oss

Fitesa Sweden är en processindustri som tillverkar non-woven (fiberväv), vilket är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Fitesas produkter används främst inom Hygien- och Healthcaresektorn, till exempel blöjor och munskydd. Fitesa Sweden ingår i en global familjeägd koncern med huvudkontor i Porto Alegre, Brasilien. Mer information om koncernen finns på www.fitesa.com.

 

Ansökan och frågor

Känns det här som en tjänst som skulle passa dig? Skicka oss gärna din ansökan till oss senast 2022-03-13 genom att fylla i formuläret nedan.

 

Vi frågor om tjänsten, kontakta oss på:

Camilla Mattsson, Platschef

Tel: 0708-987136

Mail: camilla.mattsson@fitesa.com

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.