Europart

Utesäljare

Växjö

Vi söker nu en Utesäljare med anknytning till vår filial i Växjö som vill förstärka vår verksamhet!

EUROPART är nr 1 i Europa när det gäller reservdelar för lastbil, släp, trailer, transportfordon och buss. Med ett nätverk bestående av mer än 300 filialer i 28 länder, ger vi snabb och pålitlig service. I Sverige är vi marknadsledande, har 14 filialer från norr till söder, cirka 100 medarbetare och 335 Mkr i omsättning. För att utöka och stötta vår svenska verksamhet söker vi nu en Utesäljare i vår Sydöstra region med anknytning till vår filial i Växjö.


Om tjänsten
Som Utesäljare hos oss på EUROPART fyller du en viktig funktion i vårt arbete med att skapa starka kundrelationer.

Du arbetar för att behålla och utveckla långsiktiga relationen till företagets befintliga kunder samt att hitta och bearbeta nya kunder för att öka vår närvaro generellt inom regionen. Genom ditt arbete bidrar du till företagets utveckling. I arbetet ingår resor och övernattning. I rollen arbetar du i nära samarbete med sälj och filialcheferna och du rapporterar direkt till vår försäljningschef. Rollen är en tillsvidaretjänst på 100%.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

 • Att för sina kunder vara första kontaktpersonen på företaget
 • Säkerställa en god affärsrelation med kunden
 • Vårda och behålla regionens befintliga kunder
 • Arbeta proaktivt med nyförsäljning och nyrekrytering av kunder inom regionen
 • Utveckla ett effektivt samarbete med nyckelkunder och öka merförsäljningen
 • Arbeta med strategisk planering av kundbearbetning där aktiviteter bestäms och tydliga mål sätts
 • Få fram kundens behov och se till att det/dessa tillgodoses
 • Maximera försäljningen genom att uppnå och överträffa satta mål med hjälp av utvalda säljaktiviteter
 • Skriva offerter och avsluta affärerna med kunden
 • Bearbeta och samarbeta med kunden
 • Administrativt arbete.

Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom regionen eller på företaget.

Om dig
Var du än befinner dig i din karriär, i början, mitten eller i slutet spelar mindre roll för oss. Vi söker en driven och utåtriktad teamplayer som älskar att sälja och skapa kundrelationer.

Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och har en vilja att lära. Du är självgående, strukturerad och gör dina arbetsuppgifter med entusiasm. Du får helt enkelt saker att hända. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska och då vårt moderbolag är tyskt ser vi det som en merit om du talar/förstår tyska.

Vi vill gärna att du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete och ansvar. Erfarenhet från kommersiella fordon är meriterande

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande roll i ett internationellt och marknadsledande företag där du kan påverka ditt arbete och blir en del i ett framgångsrikt team. Vi är ett kundorienterat företag med fokus på service och kvalitet där vi alltid är öppna för nya förslag, flexibla och tar löpande snabba beslut. Vi är ett expansivt företag med hög drivkraft och vi vill gärna utvecklas som ett team där vår verksamhet uppmanar till högt i tak, transparens och prestigelöshet.

Frågor?

Har du eventuella frågor eller funderingar gällande arbetet som utesäljare kontakta Patrik Weiholt 073-340 29 80


Om EUROPART 

EUROPART är idag en ledande partner för nyttofordonsverkstäder samt operatörer av lastbils-, släpvagns-, transportbils- och bussvagnparker i Europa. Få reda på mer om EUROPART’s värderingar, som leder oss i det dagliga arbetet, om våra respektfulla relationer till våra affärspartners, medarbetare och miljön och den höga flexibilitet och dynamik som präglar vårt företag. Läs mer här.

Ansökan
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande.

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan kompletteras vid ett senare tillfälle.