Pricing Coordinator

Vi söker nu en Pricing Coordinator som vill förstärka vår verksamhet!

EUROPART är nr 1 i Europa när det gäller reservdelar för lastbil, släp, trailer, transportfordon och buss. Med ett nätverk bestående av mer än 300 filialer i 28 länder, ger vi snabb och pålitlig service. I Sverige är vi marknadsledande, har 14 filialer från norr till söder, cirka 100 medarbetare och 335 Mkr i omsättning. För att stötta vår svenska verksamhet söker vi nu en Pricing Coordinator tillhörande vårt huvudkontor i Malmö (meriterande).


Om tjänsten

Som Pricing Coordinator hos oss på EUROPART fyller du en viktig funktion i vårt arbete med att säkerställa vår konkurranssäkerhet och lönsamhet.

Ditt huvudsakliga fokus i rollen blir att genom analytiskt arbete och i nära samarbete med vår organisation skapa, underhålla och ta fram rapporter och statistiskt underlag. Detta i syfte att underlätta och främja lönsamheten kopplat till b.la. prissättning och prisjustering samt stödja organisationen och ingå i vår strategiska Pricing grupp.

I rollen arbetar du i nära samarbete med sälj och inköp och du rapporterar direkt till vår inköpschef. Rollen är en tillsvidaretjänst på 100%.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för samtliga koncernlistor gällande priser från vårt moderbolag och externa leverantörer.
  • Hantera prisändringar i affärssystemet, löpande på artikelnivå och inspelningar av hela leverantörsdata.
  • Stötta säljledning och försäljningspersonal med rapporter och underlag i dagliga prisfrågor.
  • Utifrån tillgänglig marknadsinformation, ta fram förslag till beslutande Pricing grupp.
  • Ansvara för prissupporten inom bolaget samt vid behov ta fram prislistor till kund och andra förekommande arbetsuppgifter vid behov.

Om dig

Var du än befinner dig i din karriär, i början, mitten eller i slutet spelar mindre roll för oss. Vi söker dig som har ett intresse för analytiskt arbete, siffror och statistik. Du har mycket goda kunskaper i IT- och Excel, har du utbildning inom ekonomi, logistik, inköp eller liknande är det meriterande men inte ett krav.

Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning. Du är självgående, vill, kan och gör dina arbetsuppgifter med entusiasm. Du får helt enkelt saker att hända. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska och då vårt moderbolag är tyskt ser vi det som en merit om du talar/förstår tyska.

Geografiskt ser vi gärna att du befinner dig i Malmöområdet men längre bort behöver inte betyda något hinder för tjänsten.

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande roll i ett internationellt och marknadsledande företag där du kan påverka ditt arbete och blir en del i ett framgångsrikt team. Vi är ett kundorienterat företag med fokus på service och kvalitet där vi alltid är öppna för nya förslag, flexibla och tar löpande snabba beslut. Vi är ett expansivt företag med hög drivkraft och vi vill gärna utvecklas som ett team där vår verksamhet uppmanar till högt i tak, transparens och prestigelöshet.

Om EUROPART 

EUROPART är idag en ledande partner för nyttofordonsverkstäder samt operatörer av lastbils-, släpvagns-, transportbils- och bussvagnparker i Europa. Få reda på mer om EUROPART’s värderingar, som leder oss i det dagliga arbetet, om våra respektfulla relationer till våra affärspartners, medarbetare och miljön och den höga flexibilitet och dynamik som präglar vårt företag.

www.europart.net/se

Ansökan

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Click or drag a file to this area to upload.