ETTELVA

Bostadsarkitekt

Stockholm

ETTELVA söker en bostadsarkitekt som har gjort det förr.

Som mer än en gång har tänkt till det där lilla extra och landat i en arkitektur som berör och väl genomtänkta bostäder, där människor vill leva, bo och verka, länge.


För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus, omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor och verkar i det vi skapat. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell. Vår vision ”Vi bygger omtanke i en föränderlig värld” genomsyrar hela vår verksamhet. I de stora som små handlingarna, hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi bygger varandra och i vår relation med våra kunder.

Vi har en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar dessutom med ett optionsprogram som möjliggör delägarskap.

Vi ser gärna att du:

  • är van att arbeta i en lyhörd, utvecklande affärsrelation med dina kunder.
  • har idéhöjd och är en skicklig berättare i bild och text.
  • är social och utvecklas av att även få andra att växa.
  • trivs med att leda och inspirera och bygger framgångsrikt ditt team.
  • är säker och övertygande i din gestaltningsförmåga.
  • har flera hållbara projekt i din portfolio.
  • är en ”true tech” och jobbar flytande i Archicad men behärskar flera program än så.
  • har erfarenhet som ansvarig arkitekt i större bostadsprojekt.

 


Om ETTELVA

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vi tar oss an varje utmaning med en stor omtanke om detaljer, kvalitet och beständighet. Vi har öron och ögon öppna för nya skiften och förändringar i världen runt omkring oss. Vi levererar specifik, viljestark, tydlig arkitektur med en egen berättelse. Vi anser att god arkitektur och ett väl genomfört uppdrag förenar ekonomi, teknik, process och estetik till något större.

ETTELVA Arkitekter grundades 1983. Vi utför projekt i alla skalor och alla skeden, från vision till färdig bygghandling. Tillsammans med vårt dotterbolag MILLIMETER Arkitekter och vårt systerföretag MER är vi en företagsgrupp på cirka 120 medarbetare.

När du anlitar oss garanterar vi ett nära samarbete och stor lyhördhet för dina önskemål och behov. Med engagemang och ambition bygger vi kundtrygghet, relationer och vänskap.

Frågor om tjänsten? Ta kontakt med ETTELVAS VD Christina Kazeem eller fyll i formuläret nedan

Click or drag a file to this area to upload.
Frivilligt, CV kan skickas vid senare tillfälle.

Varmt välkommen till ETTELVA Arkitekter!