Erlings Bil

Mekaniker

Uddevalla

Mekaniker med Toyotaintresse?

 

Då är det dags att gasa och se vad vi på Erlings Bil kan erbjuda dig. Vi är i en utvecklingsfas just nu och söker medarbetare till Uddevalla. Kanske är du just den vi söker?

 


Vad innebär tjänsten?

En enorm möjlighet att utvecklas inom ditt arbetsområde! Som bilmekaniker på vår fullserviceanläggning för Toyota i Uddevalla får du arbeta med alla möjliga servicereparationer. Exempelvis inom tillbehörsmontering, bromsbyten och kamremsbyte. I huvudsak kommer du utföra ditt arbete på nya och begagnade Toyotabilar, men även andra bilmärken vid vissa tillfällen. Jobbtider är mellan 07.00 – 16.00 i Uddevalla. Vi satsar på våra anställda i form av provisionsstegar, då vi vill att alla ska ha möjligheten att utvecklas inom företaget. Ett roligt jobb som kan tillsättas omgående och dessutom erbjuder friskvårdsbidrag samt tjänstepension. För att få en bättre bild om tjänsten berättar vår mekaniker Fredrick Johansson om hans roll:

”Jag brinner för bilmärket och bilarna vi jobbar med – något jag tror är viktigt för att axla rollen på bästa sätt. Det är en otroligt hjälpsam och trivsam arbetskultur där vi älskar att ha roligt tillsammans! Jag har aldrig tidigare varit med om en sådan sammanhållning där gruppaktiviteter så som AW, julbord och företagsresor är en stor del.”

 

Mer generellt kommer du som är mekaniker jobba med:

  • Servicearbeten (intervallservice enligt Toyotas serviceschema)
  • Montering och byte av tillbehör
  • Reparation och byten av vindrutor
  • Hjulinställning
  • A/C-reparationer/felsökningar inklusive tömning och fyllning


Vem är vår nästa kollega?

Vi hoppas att du har ett lika stort intresse för bilar som vi har! Har du till och med jobbat med Toyota tidigare ser vi det som en stor fördel. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring! Då vi är ett sammansvetsat team hoppas vi du är en social prick som gillar ett gott samarbete.

 

För att passa till tjänsten har du också en teknisk utbildning och arbetserfarenheter från någon liknande roll. Du behöver ha ett B-körkort, god datorkunskap och språkliga kunskaper i såväl svenska som engelska. Fördelaktigt om du har ett intyg eller en utbildning inom samma område, exempelvis A/C eller certifikat inom rutbyte.

Det här är Erlings Bil

Ett familjeföretag som grundades på 1970-talet. Idag är vi två bröder som driver hela verksamheten framåt med en omsättning på cirka 330 miljoner och runt 20 anställda. Tillsammans levererar vi ungefär 600 nya och begagnade bilar varje år. Vår målsättning är att skapa lönsamhet kombinerat med trygghet och trivsel bland våra anställda. Vi vill att alla som jobbar hos oss ska vara med och utveckla företaget till det Toyota och vi kallar BRIT ”Best retailer in Town”.

Känner du dig redan som en av oss? Skicka in en ansökan redan idag!