Erlings Bil

Bilplåtslagare

Brastad

Bilplåtslagare redo för att rusta upp din framtid?

 

Ett familjeföretag med stor ambition att växa och skapa möjligheter för sina anställda – det är vi. Vem är du? Vi hoppas att du är vår nya bilplåtslagare!

 


Vad innebär tjänsten?

Som bilplåtslagare på Erlings Bil erbjuds du en spännande, utvecklande och social arbetsmiljö. Tjänsten i sig innebär bilskadereparationer för huvudsakligen Toyotabilar, men även andra bilmärken. Generellt för hela företaget är den gemensamma tron om att satsa på våra anställda då vi vill att alla ska ha möjligheten att utvecklas inom företaget. En av våra mekaniker, Fredrick Johansson berättar:

”På Erlings Bil är det full rulle varje dag! Man erbjuds interna utbildningar och nya utmaningar varje dag. Här är kollegorna trevliga och cheferna lyhörda. Jag har aldrig tidigare varit med om en sådan sammanhållning där gruppaktiviteter så som AW, julbord och företagsresor är en stor del.”

 

Med vår goda gemenskap, ständigt utvecklande lokaler och nya fräscha verktyg gör vi vår arbetsplats en roligare plats att jobba på. På vår fullserviceanläggning för Toyota jobbar du mellan 07:00 – 16:00 i Brastad. Ett roligt jobb som kan tillsättas omgående och dessutom erbjuder friskvårdsbidrag samt tjänstepension. Mer specifikt kommer du utföra arbetsuppgifter så som:

 

  • Riktning av karosskador
  • Byte av karosseridelar
  • Svetsning, rostlagring och spackling
  • Hjulinställning
  • A/C-reparationer/felsökningar inklusive tömning och fyllning


Vem är vår nästa kollega?

Nu vill vi veta mer om dig! Vad vi hoppas är att du är en problemlösare av rang som gillar ett gott samarbete. Att du har en teknisk utbildning och tidigare erfarenhet från liknande roller är något vi ser att du bär med dig i bagaget. Att du plockat med dig ett B-körkort, goda datorkunskaper och språkliga kunskaper i svenska och engelska önskar vi också att vår nästa kollega har. Du kanske till och med har en utbildning inom liknande område, exempelvis A/C eller certifikat inom Rutbyte? Då är vi sålda!

 

Men det viktigaste består – vem du är som person. Skulle du säga dig vara en noggrann och kvalitetsmedveten person som drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring? Då kommer du passa som handen i handsken hos oss! Vi är ett litet företag som lägger stort fokus på att alla ska må bra. Och apropå det…

Det här är Erlings Bil

Ett familjeföretag som grundades på 1970-talet. Idag är vi två bröder som driver hela verksamheten framåt med en omsättning på cirka 330 miljoner och runt 20 anställda. Tillsammans levererar vi ungefär 600 nya och begagnade bilar varje år. Vår målsättning är att skapa lönsamhet kombinerat med trygghet och trivsel bland våra anställda. Vi vill att alla som jobbar hos oss ska vara med och utveckla företaget till det Toyota och vi kallar BRIT ”Best retailer in Town”.

Känner du dig redan som en av oss? Skicka in en ansökan redan idag!