Erlings Bil

Bilförsäljare

Uddevalla

Kan du sälja bilar i sömnen? Då vill vi träffa dig!

 

Erlings Bil söker dig med ett brinnande intresse för bilar och försäljning kodat i ditt DNA. Ett härligt gäng kollegor väntar som tillsammans med dig siktar på att göra Erlings Bil till BRIT, det vill säga Best Retailer In Town. Spänn fast säkerhetsbältet och häng med!

 


Kort om tjänsten

Välkommen till ett familjeföretag med god sammanhållning! Hos oss kommer du kort och gott sälja bilar – hur du bär dig åt är upp till dig och din egen magiska personlighet. Vi har stor tillit till att du med rätt inställning kommer prestera och vara drivande i dina arbetsuppgifter.

Vad säger kollegorna?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Erlings Bil. Så här lät det:

”Vi jobbar mot att bli Best Retailer In Town på alla områden. Det är en målsättning som smittar av sig på alla i teamet och skapar en riktigt härlig samanhållning.”

”Våra chefer är ambitiösa och närvarande vilket ger oss grymt bra förutsättningar att lyckas.”

Fördelar med oss

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Företagsbil
  • Stora möjligheter till utbildning
  • Många AW:s med kollegorna
  • Återkommande julfester

Vem är då vår nya kollega?

Vi hoppas att du likt oss tycker om att ha roligt på jobbet! Men förutom att vara en glad lagspelare med stor säljtalang är B-körkort ett krav för tjänsten. Sedan är det såklart fantastiskt om har ett stort bilintresse!

Om Erlings Bil

Erlings Bil är ett familjeföretag som grundades på 1970-talet och idag drivs av 2 bröder med stor ambition att växa och skapa lönsamhet, trygghet och trivsel bland våra anställda. Vi satsar på vår personal i form av provisionsstegar och vill ge alla med drivet på rätta stället stora möjligheter att utvecklas inom företaget.