Gyllensvaans Möbler

Underhållsmekaniker

Kättilstorp

Är du en serviceinriktad person med genuint tekniskt intresse?
Då kommer du att trivas hos oss!

Vi söker:

En person med någon form av teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av industriunderhåll, gärna från träindustri. Det är meriterande om du har erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning.

Du är en ansvarsfull och självgående person. Du är engagerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är även villig att lära dig nya saker, har en positiv inställning till arbete.

 

Arbetsuppgifter:

Som underhållsmekaniker kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av felsökning samt förebyggande underhåll av vår maskinpark. Maskinparken består av tillverknings- och förpackningsmaskiner för tillverkning av planmöbler. Som stöd i ditt arbete kommer du att använda vårt underhållssystem MaintMaster.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid, förlagd till 2-skift.

 

Om oss

Gyllensvaans Möbler AB, beläget utanför Falköping, är ett familjeföretag verksamt inom träindustrin. Vårt motto är att, med modern teknologi och högt ställda miljökrav, tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till ett för våra kunder lågt pris.

På Gyllensvaans Möbler prioriterar vi vår personals trivsel och hälsa. Fokus ligger på att alla anställda ska få möjlighet att utveckla sig själva och sin kompetens. 

För mer information kontakta Underhållschef Per-Arne Hüllert på tel. 0515-86405

 Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

valfritt