Installationselektriker

Köping

Eltec söker en ny installationselektriker till rolig tjänst! Har du känsla för service, att skapa goda relationer och trivs med att driva egna projekt? Då vill vi att du blir vår nya kollega!

 


Om tjänsten

Vi söker nu en installationselektriker till vårt härliga och växande företag! Hos oss får du ett varierande och spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Du får vara en del av ett sammansvetsat team där du får bra stöd från erfarna projektledare och montörer. Vi erbjuder dig inte bara ett härligt gäng, men även förmåner som friskvårdsbidrag, jobbtelefon, hälsoundersökningar och roliga teamaktiviteter.

Vidare kräver tjänsten som installationselektriker att man kan vara välorganiserad och professionell. Det finns möjlighet att vara ute på projekt i både Norge och Sverige.

 

Om dig

För att bli vår nya talang vill vi att du har arbetat som montör, under minst fyra år, och att du har erfarenhet av installationer inom industri, kontor, kommersiella lokaler samt offentlig verksamhet. Vi hoppas att du tidigare har drivit egna projekt och det är extra meriterande om du genomfört entreprenader på ett säkert och bra sätt. Vi arbetar i huvudsak efter färdiga projektplaner, men det krävs också att du kan ta egna beslut när så behövs.

Eftersom vi jobbar på ett socialt och öppet sätt tror vi också att du är riktigt bra på att skapa goda relationer med kunder och andra samarbetspartners. Du har också körkort.

 

Om oss

Hos oss på Eltec blir du del av ett socialt företag där du får plats att växa och trivas riktigt bra. Därför har vi många förmåner som vi nämnt tidigare, men vi har också regelbundna after work och flera större aktiviteter varje år. Det, tillsammans med all kraft vi lägger på jobbet, ger oss en fantastisk sammanhållning i företaget. Vi har dessutom ett riktigt bra läge intill E18, vilket är bra för dig som pendlar. Dessutom har vi på Eltec nya projekt- och servicebilar, vilket vi såklart tycker är himla bra.

Hos oss har vi det härligt! Vårt arbete är varierande - en dag kan man dra grova kraftkablar och nästa dag kan man stå och arbeta med belysning. Jag kom till Eltec för att öka min grundlön och hitta ett nytt företag att trivas hos – och jag är verkligen nöjd med mitt val att arbeta på Eltec. Hos oss prioriteras kvalitet i jobbet och glädje för oss som jobbar här. Dessutom gör vi roliga resor och aktiviteter tillsammans – i år var vi i Budapest på en fyra dagars konferensresa och vi har även haft en paintball-aktivitet, så det finns mycket utöver jobbet som gör det till ett ställe att trivas på!

berättar en av våra medarbetare

Intresserad av att bli en av oss? Vi ser fram emot att höra från dig!