Elkraft Sverige

Teknisk Administratör

Stockholm

Om jobbet

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. Vi arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av deras elförbrukning. Nu erbjuder vi dig möjligheten till ett omväxlande och utmanande arbete där du bidrar till utvecklingen av Elkraft Sveriges tekniska avdelning. Vi är en framåtriktad och prestigelös organisation som präglas av en familjär och trivsam stämning. Arbete utförs av självgående och kommersiellt drivna kollegor och vi alla uppmuntras att ta egna initiativ.

 

Om tjänsten

I rollen som Teknisk Administratör hos Elkraft arbetar du främst med att ansvara för de administrativa arbetsuppgifterna som är kopplade till Elkrafts Tekniska avdelning. Dina ansvarsområden inkluderar bland annat att:

 • Skapa tekniska rapporter
 • Drift och underhåll av Elkrafts energiuppföljningssystem
 • Säljstöd

Elkraft har ett unikt koncept som attraherar kunderna där vi jobbar med ett starkt miljöfokus och har en hög kompetens och nära samarbete mellan olika funktioner genom hela företaget. På kontoret råder en väldigt familjär stämning och vi ser värdet i alla medarbetare som jobbar på bolaget och är angelägna om att hålla balans mellan arbete och fritid.

 

Vad erbjuder vi?

 • Bli en del av Elkrafts framgångsresa
 • Stora möjligheter till utveckling inom företaget
 • Friskvårdsbidrag och företagshälsovård
 • Tjänstepension och försäkringar enligt ITP-plan
 • Utfyllnadslön vid föräldraledighet

 

Vem söker vi?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsorienterad, har en analytisk förmåga och gillar att arbeta strukturerat. Du gäller att ta dig an utmaningar samtidigt som du tycker om att arbeta i team för att lösa uppgifter. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga och att du har lätt för att skapa relationer med andra. Du tycker det är kul och trivs med att göra affärer och triggas av att uppnå dina mål. Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom energiteknik med förståelse för de olika driftsystem som finns i fastighets- och industrilokaler.

För att lyckas hos oss ser vi att du har:

 • Relevant teknisk och/eller ekonomisk högskoleutbildning
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • God datorvana samt fördjupade kunskaper i Excel

 

Om företaget

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen som startade sin verksamhet år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter som detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. 1999 startades den svenska verksamheten. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft tar kundens perspektiv på en komplicerad elmarknad med många aktörer där vi strävar efter att ge våra kunder en totalservice de inte får någon annanstans. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På lång sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen . Läs gärna mer på www.elkraftsverige.se

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Kan kompletteras vid senare tillfälle